You are here
Home > INTERVIEW > [TEN INTERVIEW] Ryu Kyung Soo secara langsung dihubungi oleh Pengarah untuk memainkan Peranan dalam Drama ‘Itaewon Class’

[TEN INTERVIEW] Ryu Kyung Soo secara langsung dihubungi oleh Pengarah untuk memainkan Peranan dalam Drama ‘Itaewon Class’

Pelakon Ryu Kyung Soo menceritakan tentang permulaan peranannya dalam drama Itaewon Class JTBC.

Ditemui oleh pasukan Tenasia pada 25 Mac, Ryu Kyung Soo mengadakan wawancara dan berkongsi cerita mengenai peranannya dalam drama Itaewon Class. Class Itaewon sendiri adalah drama yang menunjukkan bagaimana golongan muda menjalani kehidupan mereka yang penuh dengan prinsip dan ketegangan, yang membawa kepada kejayaan. Dalam drama yang diadaptasi dari webtoon Daum, Ryu Kyung Soo memainkan Choi Seung Kwon, yang ingin memulakan kehidupan barunya untuk menjadi seorang lelaki dengan kehidupan yang lebih baik dengan Park Saeroyi (Park Seo Joon) dan ‘Danbam’.

Ryu Kyung Soo berkata, “Pengarah itu segera menghubungi saya selepas menonton Pengakuan drama. Selepas kami bertemu dan membaca skrip, dia segera menghantar saya. Pengarah itu mengatakan bahawa dia memilih saya kerana melihat sisi saya yang serius juga menghiburkan, “katanya.

Tambahan pula, Ryu Kyung Soo berkata, “Sebenarnya saya menjadi penggemar webtoon ini dan saya sering memikirkan cara untuk dapat meneroka watak saya. Pada mulanya, saya ingin mengubah gaya rambut saya seperti yang ada di webtoon, tetapi pengarah dan penulis mencadangkan agar tidak sepadan dengannya. Mereka memberitahu saya untuk meneroka watak mengikut gaya saya sendiri, jadi saya memberi sedikit perubahan kepada gaya rambut saya. Penulis Webtoon juga mengharapkan perkara yang sama, “jelasnya.

 
Apabila ditanya tentang daya tarikan yang Choi Seung Kwon ada, Ryu Kyung Soo menjawab, “Ia mudah. Dia mempunyai watak yang kelihatan bodoh, tetapi sebenarnya dia mempunyai persahabatan yang kuat dan tahu bagaimana untuk melindungi ‘keluarganya’. ” Ryu Kyung Soo juga memberitahu saya tentang adegan yang paling mengesankan untuk saya. Dia mengatakan bahawa kejadian ketika dia pergi untuk bertemu hyungnim dan menunjukkan bahawa Choi Seung Kwon telah menjalani kehidupannya dengan baik. Sekiranya pada masa lalu dia selalu memainkan tangan, maka sekarang dia dapat menahan diri dan segera melaporkan perbuatan jahat kepada polisi. “Adegan itu boleh meyakinkan penonton bahawa Choi Seung Kwon telah menjalani perubahan dalam hidupnya.”

Ryu Kyung soo

Leave a Reply

Top