You are here
Home > K-POP > Dikeluarkan Hari Ini, Kang Daniel Sedia Membuat DANITY Klepek melalui Album Baru ‘CAYN’

Dikeluarkan Hari Ini, Kang Daniel Sedia Membuat DANITY Klepek melalui Album Baru ‘CAYN’

Hari menanti! Kang Daniel akan melancarkan album mini pertama ‘CYAN’ pada jam 18:00 KST.

Album ini mengandungi lima buah lagu, iaitu lagu ‘2U’, ‘Jealous’, ‘Interview’, dan dua perseorangan digital yang dikeluarkan pada akhir tahun lalu iaitu ‘TOUCHIN’ dan ‘Adulthood.’ Ini akan menjadi album yang dibuka dan berterusan COLOR ‘siri pertama menggambarkan perjalanan Kang Daniel yang membuat warna sendiri. Tentu saja DANITY (fandom Kang Daniel) tidak sabar untuk menantikan album ini, bukan?

Lagu tajuk bertajuk “2U” adalah lagu yang menggembirakan bagi seseorang yang merasa sedikit kesepian apabila berlari ke arah impiannya. Bunyi sintetik dan irama menyegarkan akan mengingatkan kita tentang keindahan musim bunga. Selain itu, Daniel Daniel yang lembut, lembut, dan kadang-kadang kuat, melengkapkan lagu ini lagi.

Kang Daniel baru-baru ini berkata, “Saya berasa gembira dan gembira dapat kembali muzik dan melaksanakannya di atas pentas. Walaupun ini adalah kemunculan semula, tetapi saya rasa saya kembali dengan sangat hati-hati seperti debutnya. Bagi saya album ini sangat berharga, tetapi sebaliknya ia juga merupakan satu cabaran bagi saya. Saya fikir saya boleh melakukannya dengan baik. “

 
Kang Daniel kini bersedia untuk membuat DANITY jatuh lebih cintakan dengan kemunculan semula mini album pertamanya selepas hiatusnya. Dia juga akan memulakan aktivitinya dengan Kang Daniel Comeback Show ‘CYAN’ yang akan disiarkan malam ini pada pukul 20.00 KST yang akan disiarkan secara serentak menerusi saluran digital Mnet dan M2.

Kang Daniel / credit = KONNECT Entertainment

Leave a Reply

Top