You are here
Home > TV > Starring Convenience Store Saet Byul, Solbin Akan Main peranan kakak Kim Yoo Jung

Starring Convenience Store Saet Byul, Solbin Akan Main peranan kakak Kim Yoo Jung

Solbin Laboum telah mengesahkan bahawa dia akan membintangi drama Convenience Store Saet Byul bersama Ji Chang Wook dan Kim Yoo Jung, yang merancang untuk menyiarkan pada bulan Jun.

Solbin akan bermain Jung Eun Byul, seorang gadis sekolah tinggi yang cantik iaitu adik perempuan Jung Saet Byul (Kim Yoo Jung). Kedua-dua pelakon cantik itu akan menunjukkan kimia seperti saudara-saudara sebenar. Penampilan terbaru Solbin pastinya sangat dijangka di mana dia akan menggambarkan watak baru dan berbeza dari sebelumnya.

Kedai Convenient Saet Byul adalah komedi romantis yang menceritakan kisah seorang wanita yang dimainkan oleh Kim Yoo Jung yang mempunyai sifat empat dimensi yang bekerja separuh masa dalam minimarket dengan penjaga kerumah yang dimainkan oleh Ji Chang Wook. Dengan latar belakang minimarket, drama ini akan menggabungkan watak unik, episod yang mencerminkan kehidupan, impian, dan cerita cinta remaja.

Solbin telah meneroka dunia peranan pada permulaan penyajiannya dengan membintangi pelbagai drama seperti Witch Nice, Meloholic, Reunited Wolds, ke webdrama Soul Plate. Baru-baru ini Solbin juga muncul sebagai cameo dalam drama Touch and Itaewon Class.

Solbin Laboum / credit = Global H Media

Leave a Reply

Top