You are here
Home > ENTERTAINMENT > Kelucuan Ha Sung Woon yang mampu menyebarkan Positif Vibe dan Kehangatan

Kelucuan Ha Sung Woon yang mampu menyebarkan Positif Vibe dan Kehangatan

Rakan sepasukan Tenasia, melihat keadaan Indonesia yang sedang berperang dengan pandemi COVID-19 pastinya membuat kita merasa bimbang. Sebagai individu, satu cara yang berkesan untuk membantu menghentikan penyebaran pandemik ini adalah dengan tidak melakukan aktiviti di luar rumah dan sememangnya sentiasa menjaga kesihatan seperti mencuci tangan dengan sabun.

Dan pada masa-masa seperti ini kita tidak boleh kehilangan semangat dan terus berusaha untuk menjalani hari-hari penuh tenaga, bukan? Betul !!!

Untuk menutup hari ini, memimpin selfie cute Ha Sung Woon supaya semua orang akan lebih bersemangat pada hari-hari yang akan datang. Ha Sung Woon yang memulakan kerjayanya solo dengan EP ‘My Moment’ mempunyai daya tarikan istimewa yang mampu menguraikan HA: NEUL (fandom Ha Sung Woon). Shhh mendengar Ha Sung Woon mengambil bahagian dalam menulis dan menyusun lagu. Di samping itu, Ha Sung Woon juga menyampaikan satu lagi sisi dirinya melalui pertunjukan pelbagai Kami Main.

Pada kesempatan ini, Mimin ingin mengucapkan terima kasih kepada Ha Sung Woon kerana sentiasa menyebarkan senyuman pasif dengan senyuman manisnya yang membuat hari-hari kita bersorak dan kembali terang!

Ha Sung Woon / credit = Instagram Beautyten_official

Leave a Reply

Top