You are here
Home > ENTERTAINMENT > Yoo Hye Won dilaporkan masih mempunyai hubungan istimewa dengan Seungri, Agensi Amaran

Yoo Hye Won dilaporkan masih mempunyai hubungan istimewa dengan Seungri, Agensi Amaran

Berita tentang hubungan istimewa antara Seungri dan pelakon Yoo Hye Yeol kembali dalam perbualan.

Akhir-akhir ini hubungan antara keduanya telah dibahas lagi dalam masyarakat dalam talian. Ini bermula dengan berita yang menyatakan bahawa teman wanita Seungri membawanya bersama ketika dia memasuki tentera pada 9 Mac di Kor Pasukan Latihan Bahagian Infantri ke-6 Angkatan Tentera, Cheorwon, Gangwon-do.

Pada masa itu, dilihat bahawa seseorang sedang membawa anak anjing di kereta Seungri sedang menunggang. Netizens berkata bahawa anjing itu mempunyai tanda yang sama seperti anak anjing yang disimpan oleh Yoo Hye Won. Selepas berita ini diturunkan, Yoo Hye Won segera mengunci ruangan komen pada Instagramnya.

Hubungan istimewa antara keduanya telah diturunkan dalam media pada tahun 2018. Ini terbukti oleh media Cina dengan menyebarkan gambar yang menunjukkan kedua-duanya. Dalam foto itu, Seungri dilihat memeluk seorang wanita yang kelihatan seperti Yoo Hye Won di hadapan sebuah hotel di Amsterdam. Wanita itu meletakkan tangannya di poket mantap Seungri, tetapi kedua-dua pihak tidak pernah memberi penjelasan mengenai foto itu.

 
Kini, agensi Yoo Hye Won berkata ia berhati-hati dalam menjelaskan perkara yang berkaitan dengan Seungri dan mengatakan bahawa ia adalah kehidupan peribadi artis.

빅뱅 전 멤버 승리(왼쪽), 유혜원 / 사진=텐아시아DB, 샛별당엔터테인먼트
Mantar member BIGBANG Seungri, Yoo Hye Won

 

Leave a Reply

Top