You are here
Home > ENTERTAINMENT > Adakah anda masih ingat Lee Tae Sung? ‘Pengikut’ Oh Ha Ni dalam ‘Playful Kiss’ yang menjadi Daddy Tunggal Anaknya yang berusia 10 tahun

Adakah anda masih ingat Lee Tae Sung? ‘Pengikut’ Oh Ha Ni dalam ‘Playful Kiss’ yang menjadi Daddy Tunggal Anaknya yang berusia 10 tahun

Pelakon Lee Tae Sung mendedahkan ups dan downs beliau sebagai ayah tunggal untuk anaknya dalam program My Duck Itchy.

Lee Tae Sung akan menjadi MC khas untuk program Duckling My Ugly yang akan disiarkan pada 22 Mac. Melihat tokoh Lee Tae Sung yang tampan, ibu-ibu menyambut kedatangannya dengan gembira dan berkata bahawa dia sangat tampan.

Selain menjadi kacak, Lee Tae Sung berjaya menarik perhatian ibu-ibu dengan ucapan yang menarik dan menyegarkan. Dia juga mengakui bahawa dia sangat berhati-hati dalam membelanjakan wang. Ternyata ada sebab mengapa Lee Tae Sung melakukannya.

Lee Tae Sung membuat pengakuan mengejutkan di hadapan ibu dengan mengatakan bahawa dia mempunyai anak lelaki berusia 10 tahun. Dia juga memberitahu perkara-perkara yang membuatnya merasa sangat bersalah sambil menyampaikan kasih sayang kepada anaknya.

 
Lee Tae Sung memulakan kerjayanya sebagai pelakon drama Go Mom Go! pada tahun 2003. Nama beliau telah melonjak selepas bermain dalam drama remaja Playful Kiss, yang turut membintangi Kim Hyun Joong dan Jung Somin. Pada tahun 2012, Lee Tae Sung mencatatkan perkahwinannya pada bulan April tetapi tidak mendaftarkan perkahwinannya. Tidak lama kemudian, dia berkata bahawa dia mempunyai anak dengan isterinya yang berusia tujuh tahun lebih tua daripadanya. Pada 2015 agensi itu mengesahkan bahawa Lee Tae Sung dan isterinya telah bersetuju untuk memisahkan kerana perbezaan personaliti. Dalam perceraian perceraiannya, Lee Tae Sung memperoleh hak penjagaan anak itu.

Selain Kiss Playful, Lee Tae Sung juga bermain dalam drama lain seperti Prince Rooftop, My Golden Life, kepada Cik. Hammurabi.

MY Ugly Duckling / credit = SBS

Leave a Reply

Top