You are here
Home > ENTERTAINMENT > Ahli BLOCK B, Mino WINNER, ATEEZ, Jun Hyun Moo dan Artis Lain Ambil Bahagian dalam Trend Challenge Refresh Park Kyung

Ahli BLOCK B, Mino WINNER, ATEEZ, Jun Hyun Moo dan Artis Lain Ambil Bahagian dalam Trend Challenge Refresh Park Kyung

Kemunculan semula Park Kyung sebagai rapper yang membawa suasana baru melalui muziknya.

Park Kyung baru sahaja merilis lagu yang dipanggil 새로 고침 (Refresh feat Kang Min Kyung Davichi), yang dikeluarkan pada 18 Mac pada 6 petang KST menerusi pelbagai laman muzik Korea.

Lagu Refresh mengandungi mesej untuk menjemput kami untuk berehat sedikit demi sedikit dalam kehidupan yang sibuk dan menikmati kebebasan sambil mengingati masa lalu. Ini disampaikan menerusi lirik, ‘Bersambung sebelum semuanya runtuh, Mari kita menghitung dan menyegarkan diri.’

Park Kyung sendiri dilaporkan terlibat dalam menulis lagu dan menyusun lagu. Park Kyung sekali lagi membuktikan kewujudannya sebagai seorang artis dengan menambah lirik dan melodi yang menarik.

 
Apa lagi, Kang Min Kyung Davichi turut bekerjasama dengan menunjukkan dan menunjukkan warna vokal yang kuat, yang menambah keharmonian dengan rap Park Kyung.

Sehingga kini, banyak artis Korea telah mengikuti trend dengan menunjukkan gambar zaman kanak-kanak mereka untuk mempromosikan lagu Refresh dengan hashtag # 새로 고침.

Park Kyung
U-Kwon
Ilhoon
ZICO
P.O.
Jaehyo
B-Bomb

Song Mino WINNER

Park Yuri

INSEONG SF9

Member ATEEZ

HONGJOONG
JONGHO
MINGI
SAN
SEONGHWA
WOOYOUNG
YEOSANG
YUNHO

Penyiar Jun Hyun Moo

Aktor Ha Seok Jin

Aktor Kim Ji Seok

Wow, ini juga satu cabaran yang unik! Adakah sesiapa pun menyertai juga ??

Leave a Reply

Top