You are here
Home > K-POP > Peluncuran CYAN Kedua, Kang Daniel Menjadi Penguasa Jalan Los Angeles

Peluncuran CYAN Kedua, Kang Daniel Menjadi Penguasa Jalan Los Angeles

Kang Daniel sekali lagi menarik perhatian dengan konsep menembak yang menarik dan berbeza dari sebelumnya. Dia berjaya menambah rasa ingin tahu peminat dengan memuat naik penggoda kedua album ‘CYAN’ melalui laman utama dan media sosial rasmi semalam (17/3).

Dalam gambar-gambar yang dikeluarkan, Kang Daniel kelihatan bergaya seperti penguasa jalan di sebuah lorong di Los Angeles. Kali ini pemotretan foto mempunyai tema gelap dengan pemandangan malam LA menjadi latar belakang.

Foto pertama menunjukkan Kang Daniel duduk di tangga dengan santai. Dia memakai baju yang dipadankan dengan baju berwarna tentera. Dalam satu lagi gambar menunjukkan Kang Daniel yang memakai selepas latihan foodie yang ternoda dengan warna cat. Ungkapan muka yang sejuk menjadikan peminat lebih suka dengan Kang Daniel. Dan pada gambar terakhir melihat wajah Kang Daniel yang lancar menatap kamera terhadap latar belakang lampu neon suasana malam Los Angeles. Dengan mengenakan pakaian seragam v-leher yang unik, Daniel Daniel semakin memperlihatkan daya tarikan bahan kekasih.

Jika sebelum ini DANITY merasakan kesegaran seperti minuman isotonik dalam teaser pertama sebelum ini, kali ini Kang Daniel muncul berbeza daripada konsep bergaya seperti penguasa jalan-jalan di sebuah lorong di Los Angeles. Apapun konsepnya, cinta kita kepada Kang Daniel tidak berubah, bukan?

 
Album ‘CYAN’ Kang Daniel akan dikeluarkan pada 24 Mac.

Kang Daniel / credit = KONNECT Entertainment
Kang Daniel / credit = KONNECT Entertainment
Kang Daniel / credit = KONNECT Entertainment

Leave a Reply

Top