You are here
Home > K-POP > Kang Daniel Muncul sebagai Segar sebagai Minuman Isotonik yang Menghilangkan rasa haus dalam haba panas dalam Konsep Foto ‘CYAN’

Kang Daniel Muncul sebagai Segar sebagai Minuman Isotonik yang Menghilangkan rasa haus dalam haba panas dalam Konsep Foto ‘CYAN’

Kang Daniel mengeluarkan gambar konsep untuk album mini pertamanya.

Hari ini (3/16) KONNECT Entertainment melancarkan foto konsep dari mini album Kang Daniel berjudul ‘CYAN’ menerusi laman web rasmi dan SNS. Adalah diketahui bahawa semua gambar telah diambil di Los Angeles. Dalam tiga keping gambar konsep yang dimuat naik, ia menarik perhatian yang cukup dengan memamerkan langit biru Los Angeles dan aura menyegarkan Kang Daniel.

Kang Daniel / credit = KONNECT Entertainment

Gambar pertama menunjukkan Kang Daniel menggambarkan semangat bebasnya menggabungkan hoodie merah dengan jaket besbol. Kang Daniel kelihatan seperti model dengan bersandar pada pagar dawai sambil menikmati matahari. Senyuman Kang Daniel tidak berhenti untuk hati peminat.

Dalam satu lagi gambar, Kang Daniel muncul kasual dengan denim putih yang digabungkan dengan hoodie bertudung biru langit. Foto terakhir tidak kurang dari peminat salting dalam talian dengan pandangan yang berpunca daripada mata tajam mereka. Ia memancarkan lembut dan sangat aura dengan konsep fesyen jalanan, perpaduan kuning dan putih.

Kang Daniel / credit = KONNECT Entertainment

Kang Daniel, yang perlahan-lahan mula didedahkan dengan pelepasan tiga gambar konsep, semakin membuat peminat bersabar menunggu kemunculannya dengan album ‘CYAN’ yang akan dikeluarkan pada 24 Mac.

Siapa yang tidak boleh tunggu mari tidak hadir dahulu !!! Hantar mesej dan sokongan anda untuk album baru ‘Kango’ Kang Daniel melalui ruangan komen, okay?

Kang Daniel / credit = KONNECT Entertainment

Leave a Reply

Top