You are here
Home > ENTERTAINMENT > Sung Hoon dan Kim So Eun Kongsi Kesan Pertama mereka di SBS Power FM Radio

Sung Hoon dan Kim So Eun Kongsi Kesan Pertama mereka di SBS Power FM Radio

Kim So Eun dan Sung Hoon, yang kini dibintangi dalam filem Are We In Love?, Memberitahu kesan pertama mereka antara satu sama lain.

Pada hari ini (12/3), Kim So Eun dan Sung Hoon hadir sebagai bintang tetamu di radio SBS Power FM yang dianjurkan oleh Kim Young Chul.

Kim So Eun memberitahu saya tentang Sung Hoon, “Apabila saya pergi untuk aktiviti membaca skrip, saya melihat Sung Hoon berpakaian dengan cara yang selesa dan semula jadi. Saya tidak fikir dia benar-benar peduli dengan kelihatan. “

'김영철의 파워FM'에 영화 '사랑하고 있습니까'의 주연 김소은, 성훈이 출연했다. /사진=SBS파워FM '김영철의 파워FM' 방송 캡처

Cuplikan siaran radio SBS Power FM

Sebaliknya, Sung Hoon mengesan kesan pertama Kim So Eun. Da berkata bahawa Kim So Eun adalah seorang yang tegas. “Dia mempunyai pengalaman lebih daripada saya. Saya melihat prestasi profesionalnya di atas set. “

 
Adakah Filem Cinta Kita? akan disiarkan pada 25 Mac, yang akan menggambarkan cerita fantasi romantis di antara dua lelaki dan wanita muda yang mencari cinta terima kasih kepada buku ajaib. Sung Hoon akan bertindak sebagai pemilik kafe Seung Jae dan Kim So Eun akan memainkan peranan So Jeong, pekerja sambilan di kafe.

Leave a Reply

Top