You are here
Home > TV > Kim Seo Hyung dan Ryu Deok Hwan Perjuangkan untuk Menyiasat Kes, Drama ‘Tidak Tahu’ Dapat Penarafan Tertinggi 11.8%

Kim Seo Hyung dan Ryu Deok Hwan Perjuangkan untuk Menyiasat Kes, Drama ‘Tidak Tahu’ Dapat Penarafan Tertinggi 11.8%

Adakah Kim Seo Hyung dan Ryu Deok Hwan dapat meramalkan hubungan antara kematian Go Eun Ho dan pembunuhan bersiri dalam drama SBS Tiada siapa yang tahu?

Berdasarkan Nielsen Korea pada 11 Mac, drama Nobody Knows episode 4, yang disiarkan pada 10 Mac, menerima rating penonton 9.5% (nasional) dan 10.2% (metropolitan). Ini menjadikan drama nombor 1 di semua saluran dan kawasan Bundang, drama ini mendapat rating tertinggi sehingga 11.8%.

Dalam siaran itu, Cha Young Jin (Kim Seo Hyung) dan Lee Seon Woo (Ryu Deok Hwan) yang menggali lebih mendalam mengenai kes kejatuhan Go Eun Ho dari bumbung bangunan setelah mendapati tubuhnya di sebuah bangunan terbengkalai. Dalam proses ini, satu demi satu rahsia yang mengejutkan mula terungkap dan merangsang naluri tajam penonton untuk juga membuat ramalan.

Sebaliknya, mereka menemui sebuah badan yang tergantung dan ia adalah badan pemandu Ha Min Seong (Yoon Jae Yong). Cha Young Jin mengetahui bahawa pemandu yang mati telah melakukan serangan terhadap Go Eun Ho. Kemudian, dia memantau mengapa Go Eun Ho membawa beg yang berbeza, apa yang berlaku kepadanya, apa yang ingin dikatakan Go Eun Ho di telefon kepadanya, dan di mana telefon bimbit hilang.

 
Cha Young Jin kemudian pergi ke rumah Go Eun Ho untuk memeriksa begnya. Pada ketika itu dia mendengar bunyi pembukaan pintu dari luar. Dia melihat Kim Chang Soo (Han Soo Hyun), kekasih Go Eun Ho, Jung So Yeon (Jang Yeong Nam) masuk ke dalam bilik. Cha Young Jin mengesyaki tindakan mencurigakan Kim Chang Soo.

Sebaliknya, Lee Seon Woo terkejut apabila melihat jenazah itu dan kembali ke sekolah. Dia sangat menyesal kerana sebagai guru homeroom, dia tidak dapat memberi perhatian kepada kerja yang dilakukan oleh pelajarnya. Seterusnya, Lee Seon Woo pergi untuk melihat Ha Min Sung dan Joo Dong Myung (Yoon Chan Yeong) yang mempunyai hubungan istimewa dengan Go Eun Ho. Pada masa itu, Lee Seon Woo belajar dari Joo Dong Myung bahawa Go Eun Ho telah bekerja separuh masa di Hotel Millennium dengan bantuan seorang lelaki bernama Kim Chang Soo.

Selepas mendengar berita itu, Cha Young Jin segera membawa Kim Chang Soo ke balai polis. Kesaksian Kim Chang Soo sangat mengejutkan dan dia berkata bahawa Go Eun Ho telah menemui sejumlah besar wang ketika bekerja di hotel. Kim Chang Soo melepaskannya kerana dia tidak mahu dia berurusan dengan polis dan Go Eun Ho berkata bahawa dia mahu menyimpan wang itu. Ini adalah salah satu rahsia yang diturunkan sebelum kejatuhan Go Eun Ho dari bumbung bangunan.

Lee Seon Woo berkongsi pengalamannya pada masa lalu dengan Cha Yeong Jin. Apabila dia mula-mula menjadi seorang guru, dia sering cedera dan terluka untuk melihat kes-kes pembuli yang berlaku di kalangan pelajarnya. “Saya tidak mahu membuat kesilapan yang sama.” Selepas itu, Cha Young Jin memanggil Lee Seon Woo pada waktu petang. Kedua-dua mereka kemudian pergi ke loker Go Eun Ho di Shin Sung Middle School dan memusnahkan kunci loker.

Mereka kemudian menemui satu lagi bukti yang mengejutkan. Mereka mendapati komputer riba Go Eun Ho, yang mempunyai perkataan ‘Sung Hun Rantaian Murder Case’ yang ditulis di atasnya dan gambar seorang malaikat dengan 6 sayap. Setelah melihatnya, Lee Seon Woo segera teringat Seo Sang Won, seorang sahabat Cha Young Jin yang meninggal dunia. Mendengar perkataan Seo Sang Won, tatapan Cha Young Jin segera berubah dan drama berakhir di tempat kejadian.

Oleh itu, mereka telah menemui hubungan antara kes kejatuhan Go Eun Ho dari bumbung bangunan dengan pembunuh bersiri Sung Hun. Lebih daripada itu, penonton tidak sabar untuk mengetahui apa hubungan antara kedua-dua kes itu.

Sementara itu, drama Nobody Knows menyiarkan setiap hari Isnin dan Selasa, jam 09.40 malam KST.

'아무도 모른다' 스틸./ 사진제공=SBS

Still Nobody Knows / SBS

Leave a Reply

Top