You are here
Home > ENTERTAINMENT > Nam Joo Hyuk dilaporkan memasuki Agensi Hiburan Suzy Soop, ‘Ia telah menjadi satu mesyuarat tetapi belum diputuskan’

Nam Joo Hyuk dilaporkan memasuki Agensi Hiburan Suzy Soop, ‘Ia telah menjadi satu mesyuarat tetapi belum diputuskan’

Dengan segera kontrak dengan YG Entertainment, Nam Joo Hyuk dilaporkan akan menamatkan kontrak dan menyertai agensi Pengurusan Soop yang merupakan agensi pelbagai bintang seperti Gong Yoo, Gong Hyo Jin, Choi Woo Shik, dan Suzy.

Hari ini (11/3) wakil Pengurusan Soon berkata, “Memang benar kita mengadakan pertemuan dengan Nam Joo Hyuk, tetapi belum ada yang diputuskan.” Sidang ini dikhabarkan untuk membincangkan kontrak eksklusif Nam Joo Hyuk tetapi sehingga kini tiada apa yang telah disahkan.

Awal pagi ini di Korea, sebuah media melaporkan bahawa Nam Joo Hyuk akan meninggalkan YG Entertainment di mana kontraknya akan tamat bulan depan dan menandatangani kontrak eksklusif dengan Soop Pengurusan.

Soop Pengurusan adalah agensi dari artis terkenal seperti Gong Yoo, Gong Hyo Jin, Kim Jae Wook, Seo Hyun Jin, Jeon Do Yeon, Jung Yumi, Choi Woo Shik, kepada Suzy.

 
Nam Joo Hyuk akan membuat kemunculannya dengan siri Netflix berjudul Sekolah Jururawat Ahn Eun Young dan Josee, Tiger dan Ikan (tajuk sementara). Tahun ini, dia masih sibuk dengan penggambaran drama terbaru bertajuk Sandbox dengan Suzy dan SINI.

Nam Joo Hyuk

Leave a Reply

Top