You are here
Home > ENTERTAINMENT > G-Dragon, Taeyang, T.O.P, Daesung BIGBANG Mengubah Kontrak dengan YG Entertainment

G-Dragon, Taeyang, T.O.P, Daesung BIGBANG Mengubah Kontrak dengan YG Entertainment

Kumpulan BIGBANG dikatakan telah memperbaharui kontrak mereka dengan YG Entertainment, mengesahkan kepercayaan mereka yang kuat dan meneruskan hubungan jangka panjang dengan YG.

Hari ini (11/3), YG Entertainment mengumumkan, “G-DRAGON, Taeyang, T.O.P dan Daesung BIGBANG telah memperbaharui kontrak mereka.”

Ini adalah pembaharuan kontrak BIGBANG dengan YG Entertainment untuk kali ketiga, selepas melanjutkan kontrak pada tahun 2011 dan 2015. Ini akan membolehkan pelan yang lebih sempurna untuk aktiviti BIGBANG dalam jangka panjang.

Sejak penampilan sulungnya pada tahun 2006, BIGBANG telah menghasilkan banyak lagu hit dengan pengaruh yang tidak dapat ditandingi. Ini adalah perkara yang jarang berlaku di mana kumpulan terkenal telah bersama selama lebih dari 20 tahun dengan satu agensi sejak pelatih mereka.

 
YG berkata, “BIGBANG adalah sebuah kumpulan yang telah mengubah trend budaya pop Korea sebagai tambahan kepada muzik. Kami akan terus memberi sokongan penuh kepada BIGBANG untuk menulis sejarah K-pop di dunia. “

Sementara itu, BIGBANG dilaporkan bercadang untuk membuat kemunculan semula pada tahun 2020.

그룹 빅뱅 / 사진제공=YG엔터테인먼트

BIGBANG / YG Entertainment

Leave a Reply

Top