You are here
Home > TV > Joo Ji Hoon sangat tertarik dengan Wataknya Tidak Ditakrifkan dalam Drama ‘Hyena’

Joo Ji Hoon sangat tertarik dengan Wataknya Tidak Ditakrifkan dalam Drama ‘Hyena’

Pelakon Joo Ji Hoon mendedahkan alasannya untuk membuat keputusan untuk bertanding di drama terbaru SBS Hyena.

Drama Hyena, yang akan disiarkan untuk pertama kalinya pada 21 Februari, adalah drama yang menceritakan kehidupan peguam elit yang menggigit, merobek, dan merobek undang-undang dengan wang di kepala dan hati mereka seperti Hyena. Bermain watak peguam ‘hyena’ dalam kehidupan yang lebih ganas daripada di alam liar, dijangka membawa keseronokan yang berbeza kepada penonton.

Dalam drama, Joo Ji Hoon memainkan peranan Yoon Hee Jae, seorang peguam elit dan mempunyai pendapat yang kuat, dengan penampilan seksi dan menawan. Berikut adalah beberapa sebab yang membuat Joo Ji Hoon akhirnya memutuskan untuk membintangi drama Hyena.

◆ “Saya tidak mempunyai sebab untuk tidak memilih ‘Hyena'”

Dalam temu bual bertanya mengapa Joo Ji Hoon memilih drama Hyena, dia menjawab, “Hyena adalah drama yang mengambil tema undang-undang, tetapi bukan drama yang hanya terikat oleh undang-undang. Ini adalah drama yang serius tetapi lucu, ringan dan akan menghiburkan penonton. “

Di samping itu, sebab Joo Ji Hoon memilih drama Hyena adalah kerana pemain yang akan bersaing dengannya. Joo Ji Hoon berkata, “Ada seorang ketua Kim Hye Soo, juga pengarah Jang Tae Yoo. Oleh sebab itu, saya tidak mempunyai pilihan selain memilih drama ini, “katanya, meningkatkan harapan para penonton dengan sinergi yang akan mereka tunjukkan.

◆ “Yoon Hee Jae mempunyai pesona undefined”

Hyenas menandakan keseronokan mereka sendiri dengan rupa watak yang kuat. Drama ini diharapkan dapat menawan penonton dengan daya tarikan unik, yang berbeza dengan watak seorang peguam dalam drama lain. Mengenai watak Yoon Hee Jae yang akan bermain, Joo Ji Hoon berkata, “Walaupun dalam drama itu, dia disusun sebagai seorang peguam elit, tetapi dia bukan watak yang boleh ditakrifkan secara langsung, sama ada dia adalah seorang hyena atau anjing, atau sama ada anjing itu kecil atau besar. Kerana itu, saya merasakan keindahannya. “

◆ “Ingin tahu tentang rupa yang akan diarahkan oleh pengarah saya kepada”

Joo Ji Hoon adalah seorang pelakon yang telah menunjukkan pelbagai perubahan rupa dalam setiap karya beliau, sama ada di skrin besar atau skrin. Apabila ditanya mengenai peranannya dalam drama Hyena, Joo Ji Hoon menjawab, “Daripada mahu menunjukkan penampilan baru, saya juga ingin tahu tentang penampilan yang akan dirujuk oleh pengarah saya.”

Joo Ji Hoon, yang akan memainkan Yoon Hee Jae dengan pesona yang tidak pasti, boleh ditonton menerusi drama Hyena, yang akan disiarkan pada 21 Februari jam 10 malam (KST) di SBS.

Leave a Reply

Top