You are here
Home > TV > Lihat beberapa mata yang diperlukan untuk menonton drama ‘Crash Landing on You’ yang hanya mempunyai 4 episod tersisa

Lihat beberapa mata yang diperlukan untuk menonton drama ‘Crash Landing on You’ yang hanya mempunyai 4 episod tersisa

TVN Crash Landing on You semakin meningkat berkat cerita dramatik dan romantik yang unik.

Dalam Landing Crash on You, Yoon Seri akhirnya kembali ke Korea Selatan. Untuk melindungi Yoon Seri, Ri Jung Hyuk juga mengikutinya ke Korea Selatan dan tinggal di Seoul. Bukan itu sahaja, drama ini lebih menarik dengan cerita-cerita lucu dari para pengikut Ri Jung Hyuk, juga menambah ketegangan kerana ancaman dari Jo Chul Kwang. Dengan meninggalkan 4 episod terakhir, berikut adalah beberapa perkara yang diperlukan untuk menonton drama Crash Landing on You.

◆ Mencintai cinta, bagaimana kesinambungan nasib Ri Jung Hyuk dan Yoon Seri?

Setelah bersatu kembali di Seoul dan menyatakan perasaan cinta antara satu sama lain, kedua-dua mereka mesti berhadapan dengan dinding besar yang membatasi hubungan mereka. Dalam episod terakhir, Ri Jung Hyuk memberitahu Yoon Seri, “Saya tidak mahu pergi. Saya mahu tinggal bersama kamu di sini, “katanya dengan hati yang menyentuh perasaan penonton. Ri Jung Hyuk terpaksa kembali ke Korea Utara untuk mencari Jo Chul Gang, sementara Yoon Seri sedang bersedia untuk menghadapi pemisahan. Ini menjadikan penonton semakin tidak sabar menunggu akhir cerita cinta mereka.

  ◆ Pertarungan sengit antara Ri Jung Hyuk vs Jo Chul Kang

Konfrontasi antara Ri Jung Hyuk dan Jo Chul Kang juga mencipta cerita yang luar biasa. Perhatian memberi tumpuan kepada siapa yang akan menjadi pemenang dalam pertempuran sengit ini dan sama ada hubungan buruk yang berlaku sejak kematian saudaranya, Ri Mu Hyuk, akan berakhir. Penonton juga berharap sama ada tentera yang datang ke Korea Selatan untuk membawa Ri Jung Hyuk kembali ke Korea Utara melakukan tugas mereka dengan baik.

◆ Hubungan antara Seo dan X Goo Seung Jun

Hubungan antara Seo Dan (Seo Ji Hye) dan Goo Seung Jun (Kim Jung Hyun) juga merupakan antara perkara yang ingin diketahui oleh penonton. Goo Seung Jun mendakwa mempunyai perasaan untuk Seo Dan, tetapi Seo Dan masih tidak berniat untuk melepaskan hubungannya dengan tunangnya, Ri Jung Hyuk. Saya tertanya-tanya, bagaimana boleh Goo Seung Jun memenangi hati Seo Dan dan bolehkah Seo Dan melepaskan Ri Jung Hyuk dan terima kasih Goo Seung Jun?

Tonton episod berikutnya 13 Landing Crash on You pada 8 Januari pukul 9 malam (KST).

Leave a Reply

Top