You are here
Home > TV > Buat lebam! Adakah benar bahawa drama ‘Flower of Evil’ telah dirancang sejak tahun 2017?

Buat lebam! Adakah benar bahawa drama ‘Flower of Evil’ telah dirancang sejak tahun 2017?

Drama tvn Flower of Evil kini banyak dibincangkan dan menjadi salah satu drama kegemaran penonton yang selalu menimbulkan ketegangan dalam setiap episod.

Drama ini dilakonkan oleh Lee Joon Gi dan Moon Chae Won, yang kedua-duanya telah menunjukkan chemistry yang kuat sebagai watak utama dalam drama sebelumnya, berjudul Criminal Minds, yang ditayangkan pada bulan Julai ~ September 2017.

Image source : The Qoo

Dalam temu bual berjudul Criminal Minds X Early Interview, yang dilakukan secara langsung melalui saluran V Live pada 27 Julai 2017, pemeran Criminal Minds, termasuk Lee Joon Gi dan Moon Chae Won diminta untuk memilih tindakan apa yang akan mereka lakukan jika mereka menghadapi keadaan.

Soalan MC:

Sekiranya anda berkahwin dengan rakan profil dan hidup bahagia dengan anak perempuan berusia 4 tahun, maka anda tahu bahawa suami atau isteri anda adalah perisik. Sekiranya kenyataan ini tersebar di dunia luar, maka anda boleh kehilangan suami atau isteri. Apa tindakan yang akan anda pilih sekiranya menghadapi situasi ini?

Image source : The Qoo

Namun, adakah anda menyedari bahawa keadaan di atas serupa dengan kisah dalam drama Flower of Evil? Yang lebih menggembirakan adalah jawapan pelakon Lee Joon Gi, yang dia jawab, “Kisah seperti ini akan terasa lebih emosional jika ditonton melalui drama.”

Image source : The Qoo

Drama Flower of Evil itu sendiri mengisahkan pasangan suami isteri Baek Hee Sung (Lee Joon Gi) dan Cha Ji Won (Moon Chae Won), di mana suami cuba menyembunyikan masa lalunya yang gelap dari isterinya yang merupakan seorang detektif. Kedua-duanya juga mempunyai seorang anak perempuan bernama Baek Eun Ha, yang berumur 6 tahun.

Image source : The Qoo

Ketika kisah itu berjalan, identiti Baek Hee Sung mula terungkap dan pasangan itu mengancam akan berpisah.

Image source : The Qoo

Melihat rakaman wawancara itu, beberapa netizen memberi komen:

-Wah, ini mesti kebetulan, bukan? Daebak! Mereka dimaksudkan untuk bersama lagi

-Wow !!!

-Sangat menarik!

-Ini adalah takdir, takdir di mana mereka bersatu kembali di Bunga Jahat

Kerana Do Hyun Soo dan Cha Ji Won ditakdirkan bersama!

Leave a Reply

Top