You are here
Home > ENTERTAINMENT > 7 Cadangan untuk Dracon Komedi Romantik yang Tidak Terlepas

7 Cadangan untuk Dracon Komedi Romantik yang Tidak Terlepas

Adakah anda kesepian kerana anda masih bujang? Woops, tenangkan! Anda akan berpuas hati dengan drama genre komedi romantis, yang akan membuat anda kelihatan seperti watak utama dalam drama.

Tidak dapat dinafikan bahawa drama komedi romantis masih menjadi kegemaran penonton. Selain tema ringan, banyak pemandangan membuat penonton berkibar dan tidak dapat bergerak.

Berikut adalah 7 cadangan untuk drama genre komedi romantis yang sangat disesalkan:

1. What’s Wrong with Secretary Kim

Drama yang dimainkan oleh Park Seo Joon dan Park Min Young, menceritakan kisah Lee Young Joon (Park Seo Joon), seorang CEO narsistik syarikat berprestij, yang akhirnya jatuh cinta dengan setiausahanya, Kim Mi So (Park Min Young), yang telah bekerja. lama bersamanya.

2. Itaewon Class

Drama ini adalah penyesuaian dari webtoon Daum yang popular dengan nama yang sama, yang menceritakan kisah sekumpulan anak muda dengan sikap keras kepala yang hidup dalam dunia yang tidak rasional. Mereka telah berjuang untuk merealisasikan impian mereka sejak mereka remaja tanpa ragu-ragu walaupun mengalami banyak halangan dari sekeliling mereka. Drama ini dilakonkan oleh Park Seo Joon, Kim Dami, Yoo Jae Myung dan Kwon Nara.

3. I’m Not a Robot

Drama yang dilakonkan oleh Yoo Seung Ho dan Chae Soo Bin ini mengisahkan seorang lelaki bernama Kim Min Kyu (Yoo Seung Ho) yang sangat alergi terhadap sentuhan manusia. Dia membeli robot humanoid untuk dirinya sendiri, tetapi robot itu rusak, jadi pasukan pengembangan meminta Jo Ji Ah (Chae Soo Bin) untuk berpura-pura menjadi robot kerana memiliki wajah yang sama.

4. The Beauty Inside

Drama ini mengisahkan kisah cinta Han Se Gye (Seo Hyun Jin) yang merupakan pelakon terkenal. Dia terkenal sebagai pengacau dan objek banyak khabar angin. Hidupnya adalah misteri, tetapi, sebenarnya, dia menderita fenomena yang tidak biasa. Pada satu ketika setiap bulan, penampilannya berubah menjadi orang lain. Dia kemudian bertemu dan jatuh cinta dengan Seo Do Jae (Lee Min Ki), pengarah eksekutif syarikat penerbangan yang kelihatan

5. My Secret Terrius

Drama ini mengisahkan seorang wanita bernama Go Ae Rin (Jung In Sun) yang kehilangan suaminya. Bersama jirannya Kim Bon (So Ji Sub), yang merupakan ejen NIS, mereka menemui kebenaran di sebalik penglibatan suaminya dalam konspirasi besar.

6. Crash Landing on You

Crash Landing on You adalah sebuah drama komedi romantis yang mengisahkan Yoon Seri (Son Yejin), seorang pewaris chaebol yang melakukan pendaratan darurat di Korea Utara ketika paraglidingnya dilanda angin kencang, dengan Ri Jung Hyuk (Hyunbin), seorang askar Korea Utara yang berusaha menyelamatkan dan melindungi Yoon Seri supaya dia dapat kembali ke Korea Selatan dan membuatnya jatuh cinta dengan Yoon Seri.

7. My ID is Gangnam Beauty

Drama ini, yang dilakonkan oleh Cha Eun Woo dan Im Soo Hyang, menceritakan kisah Kang Mi Rae (Im Soo Hyang), yang menjalani pembedahan plastik untuk mendapatkan keyakinannya setelah dipermalukan dan diasingkan kerana penampilannya yang dianggap tidak sesuai dengan standard kecantikan. Melakukan pembedahan plastik masih tidak membuat orang lain memperlakukannya secara berbeza, sebaliknya dia dikatakan mempunyai kecantikan yang tidak wajar. Dia juga bertemu dengan Do Kyung Seok (Cha Eun Woo), rakan sekolah menengah yang pergi ke universiti yang sama dan jurusan Mi Rae. Do Kyung Seok perlahan-lahan mula menyukai Mi Rae.

Leave a Reply

Top