You are here
Home > ENTERTAINMENT > Tampil bertelanjang dada dalam drama, barisan pelakon ini membuat anda salah fokus!

Tampil bertelanjang dada dalam drama, barisan pelakon ini membuat anda salah fokus!

Sebagai bintang drama, pelakon utama diharuskan berjaga-jaga dan menunjukkan bahagian tubuh untuk menarik hati penonton, terutama pelakon. Bermula dari Gong Yoo hingga Ji Chang Wook, pelakon di bawah ini berjaya membuat peminat wanita menjerit dan salah fokus kerana mereka memamerkan badan mereka yang berotot dan berotot, siapa mereka?

Gong Yoo

Gong Yoo berjaya mendapat kemasyhuran menerusi drama Coffee Prince pada tahun 2007. Adegan yang selalu dibayangkan oleh penonton adalah pemandangan pancuran air panas yang memamerkan tubuh cantik Gong Yoo yang ketika itu berusia 28 tahun!

Song Seung Heon

Pelakon Song Seung Heon nampaknya juga mendedahkan bahagian badan yang berotot melalui drama My Princess yang digandingkan dengan Kim Tae Hee. Bertindak sebagai pembantu peribadi Kim Tae Hee yang berbaris untuk menjadi puteri kerajaan, Song Seung Heon berjaya memenangi hati semua rakyat kerajaan!

Kim Soo Hyun

Kim Soo Hyun sering memainkan adegan topless atau topless, seperti yang ditunjukkan dalam drama It’s Okay To Not Be Okay (2020) dan My Love From the Star (2013). Kim Soo Hyun diketahui mempunyai badan atletik.

Lee Dong Wook

Walaupun dia jarang mendedahkan tubuhnya, ternyata Lee Dong Wook telah menunjukkan bahagian badan melalui drama 2011 Scent of a Woman. Dalam foto penggoda Tale of Nine Tailed, Lee Dong Wook juga memamerkan tubuhnya, yang seperti papan cucian, berotot sama rata!

Ji Chang Wook

Dikenali sebagai pelakon yang hebat dalam drama aksi, Ji Chang Wook tidak mahu ketinggalan untuk memamerkan lekukannya yang indah yang ditunjukkan dalam drama Healer (2014) dan The K2 (2016) di mana dia memerankan lelaki misteri dan pengintip pengawal yang memerlukannya memiliki badan sukan. Dalam adegan di The K2, peranan Ji Chang Wook juga mempunyai tatu yang berjaya memancarkan aura budak jahat yang sangat kuat. Jadikannya histeris!

Lee Seung Gi

Lee Seung Gi juga sering memamerkan badannya yang berotot ketika membintangi drama seperti You All Surrounded (2014) dan akhirnya Vagabond (2019) di mana peranannya sebagai stuntman memerlukannya memiliki tubuh yang berotot dan seksi. Di tempat kejadian, Lee Seung Gi muncul tanpa baju dan memamerkan abs 8 peknya. Ulala ~

Song Joong Ki

Ia jarang diperlihatkan, apabila dipamerkan itu menjadikan penonton histeris. Itu adalah perkataan yang mungkin mewakili penampilan tanpa nyanyian Song Joong Ki. Sebagai askar di Descendants of the Sun (2016), wajar bagi Song Joong Ki untuk memiliki badan atletik yang berotot dan seksi.

Lee Min Ho

Walaupun ia adalah drama sekolah lama, adegan pancuran di Boys Over Flowers (2009) pasti tidak dapat dilupakan. Badan tinggi dengan badan six pack mampu menjadikan Lee Min Ho menjadi cinta pertama peminat Korea. Melalui drama hit The Heirs (2013) Lee Min Ho juga menunjukkan sisi seksi dengan melakukan adegan mandi di pantai California.

Leave a Reply

Top