You are here
Home > K-POP > Comeback D-1, TREASURE Memegang Konsep Berbeza menerusi lagu ‘I Love You’

Comeback D-1, TREASURE Memegang Konsep Berbeza menerusi lagu ‘I Love You’

Kumpulan TREASURE menunjukkan konsep yang berbeza daripada sebelumnya.

Sebelum ini, TREASURE telah memperlihatkan konsep hip hop jalanan yang menarik melalui lagu sulung mereka, BOY. Kini, TREASURE akan kembali dengan lagu kedua berjudul I LOVE YOU. Melalui pelbagai teaser, penampilan terbaru TREASURE telah menarik perhatian semua peminat globalnya dan telah ditentukan bahawa TREASURE akan memakai pakaian seragam untuk kostum pentasnya.

Umur anggota TREASURE sendiri masih agak muda dengan usia rata-rata 18 tahun, jadi pakaian seragam sekolah adalah pakaian yang sangat biasa bagi mereka. Peminat juga tidak sabar untuk menantikan pesona semula jadi yang akan mereka tunjukkan dalam kemunculan semula ini.

Menurut pernyataan YG Entertainment, “TREASURE akan mengeluarkan lagu baru I LOVE YOU pada (18/9) diikuti dengan promosi lebih lanjut dengan muncul di MBC Music Core pada (19/9), dan juga SBS Inkigayo pada (20/9).”

I LOVE YOU adalah lagu genre pop dance dengan suara yang kuat dan tempo yang lebih pantas daripada BOY. Lagu ini dikatakan membuat peminat ketagihan dengan liriknya.

Sementara itu, TREASURE akan mengeluarkan lagu I LOVE YOU pada 18 September, 6 petang KST, dan album fizikal pada 22 September.

Leave a Reply

Top