You are here
Home > ENTERTAINMENT > Dirakam Membetulkan Seluar Ritsleting Semasa Siaran Langsung, Ekspresi BTS V Menjadi Sorotan Peminat!

Dirakam Membetulkan Seluar Ritsleting Semasa Siaran Langsung, Ekspresi BTS V Menjadi Sorotan Peminat!

V kelihatan sangat terkejut setelah menyedari kamera sedang merakamnya sambil membuka seluarnya semasa siaran radio Music Camp Bae Cheol Soo pada 14 September.

Ini bermula ketika ahli BTS masuk ke studio radio sebelum rancangan itu mula duduk di tempat duduk mereka. Sebaik sahaja dia duduk, V, yang menyedari seluarnya terbuka, segera membetulkan seluarnya dengan cepat agar yang lain tidak kelihatan kerana studio itu bukan sahaja dipenuhi dengan anggota BTS tetapi juga kakitangan radio.

Tidak lama ketika V menutup ritsleting, penyanyi senior dan penyiar radio Bae Cheol Soo mengatakan bahawa siaran radio yang tidak pernah mempunyai siaran langsung sedang streaming yang dapat ditonton oleh peminat di seluruh dunia kerana kehadiran BTS.

Mendengar kata-kata itu, V segera memeriksa kamera di sekelilingnya seolah-olah memeriksa sama ada kamera telah dihidupkan atau tidak. Ekspresi V dengan mata yang lebar dan mulut terbuka berjaya menghiburkan peminat yang menganggapnya sangat comel dan tidak bersalah.

Walaupun V dirakam semasa membetulkan ritsleting, untungnya ia tidak dirakam secara terperinci.

Leave a Reply

Top