You are here
Home > ENTERTAINMENT > Park Seo Joon disahkan sebagai cameo dalam drama Park Bogum X Park So Dam ‘Record of Youth’

Park Seo Joon disahkan sebagai cameo dalam drama Park Bogum X Park So Dam ‘Record of Youth’

Park Seo Joon telah disahkan untuk tampil sebagai cameo dalam drama baru yang dibintangi oleh Park Bogum dan Park So Dam, bertajuk Record of Youth.

Hari ini (16/9), salah seorang wakil dari pasukan produksi drama mengesahkan berita tersebut. “Memang benar bahawa Park Seo Joon akan membuat cameo. Tolong tonton siaran untuk melihat peranan yang akan dimainkan oleh Park Seo Joon. “

Sementara itu, ini bukan kali pertama Park Seo Joon bekerjasama dengan pemain utama seperti Park Bogum dan Park So Dam. Awal tahun ini, Park Bogum membuat cameo dalam drama Park Seo Joon, Itaewon Class. Park Seo Joon juga membuat cameo dalam filem Parasite, yang dilakonkan oleh Park Sodam.

Record of Youth adalah mengenai anak-anak muda yang berjuang untuk mencapai impian mereka dan mencari cinta di tengah-tengah kenyataan keras industri hiburan, terutamanya pemodelan. Park Bo Gum memerankan Sa Hye Joon yang memulakan karier sebagai model, Park So Dam memerankan Ahn Jung Ha, seorang artis solek yang mempunyai impian besar, dan Byun Woo Seok memainkan Won Hae Hyo, seorang model yang ingin mencapai kejayaan dengan cara sendiri.

Saksikan drama Record of Youth setiap Isnin dan Selasa, jam 9 malam KST di tvN atau melalui platform Netflix.

Leave a Reply

Top