You are here
Home > TV > Menjadi gumiho lelaki, inilah sebabnya Lee Dong Wook mahu membintangi drama genre fantasi

Menjadi gumiho lelaki, inilah sebabnya Lee Dong Wook mahu membintangi drama genre fantasi

Bagi pencinta Drakor, anda mesti biasa dengan drama My Girlfriend of Gumiho yang ditayangkan pada tahun 2010. Dibintangi oleh Lee Seung Gi dan Shin Min Ah yang menjadi Gumiho atau siluman, kini versi lelaki dari drama gumiho akan menyapa pencinta Drakor dengan kisah yang pastinya berbeza dan lebih menarik.

Drama berjudul Tale of The Nine Tailed ini mengisahkan seorang gumiho bernama Lee Yeon yang telah menetap di bandar dan seorang pengarah yang bersemangat mengejarnya. Drama ini akan dibintangi oleh Lee Dong Wook sebagai Gumiho, Jo Bo Ah sebagai pengarah, dan Kim Bum, yang identitinya masih dirahsiakan.

Baru-baru ini tvN melancarkan wawancara mereka dengan pelakon tersebut. Pelakon berusia 38 tahun itu mendedahkan sebab mengapa dia mahu mengambil peranan. Pada mulanya Lee Dong Wook mendedahkan bahawa dia gembira mendapat sambutan positif dari peminat. Dia juga mengungkapkan alasan mengapa dia ingin bermain dalam drama fantasi, “Drama ini lebih seperti gabungan genre dan bukan hanya genre fantasi, jadi saya senang membaca skripnya. Saya suka konsep gumiho lelaki yang melanggar andaian apa itu gumiho. “

이동욱, 천년 묵은 구미호의 품격… '구미호뎐' - 조선일보 > 연예 > 방송

Walaupun ia adalah genre fantasi, Lee Dong Wook mengakui berlatih adegan aksi di sekolah stuntman. Dia mengakui bahawa dia telah bekerja keras untuk membuat pemandangan kelihatan terperinci. Selain itu, pelakon Yi Yeon juga mengubah penampilannya sehingga dia menjadi gumiho lebih.

Selain itu, tentu saja, melalui drama ini watak Lee Dong Wook akan berubah lagi setelah wataknya sebagai pembunuh psikopat di Stranger from Hell sangat melekat padanya. Drama Tale of the Nine Tailed akan menyapa peminat drama pada bulan Oktober.

Leave a Reply

Top