You are here
Home > ENTERTAINMENT > Han Seung Woo Berjaya Mempunyai Fanmeeting Solo Pertama, “Thank You for Take Care Me”

Han Seung Woo Berjaya Mempunyai Fanmeeting Solo Pertama, “Thank You for Take Care Me”

Penyanyi Han Seung Woo sekali lagi membuktikan popularitinya dengan berjaya mengadakan fanmeeting pertamanya, yang berlangsung pada 8 Februari di Istana Keamanan Grand Kyunghee University dan dihadiri oleh lebih daripada 8,000 peminat.

Han Seung Woo muncul di atas pentas dan disambut oleh penonton dari peminat dan melakukan lagu Havana (Camila Cabello) dan lagunya, Crush On U.

Han Seung Woo berkata, “Ini sangat mendebarkan. Saya akan terus berusaha untuk mencipta kenangan indah dan saya harap anda semua dapat menikmati acara ini. Saya ingin menyampaikan banyak perasaan sebagai manusia Han Seung Woo dan penyanyi Han Seung Woo, “katanya, yang meningkatkan lagi jangkaan peminat di penggemar.

Dalam sesi soal jawab dan bermain permainan, Han Seung Woo menikmati masa yang menyenangkan dengan peminatnya. Han Seung Woo juga memberitahu pelbagai episod semasa persediaan fanmeeting. “Ini adalah masa gembira untuk saya. “Pada masa akan datang, saya akan melakukan aktiviti aktif,” katanya ketika menyampaikan kasih sayangnya kepada peminat.

 
Tambahan pula, “Saya berterima kasih kepada peminat yang sentiasa memberi perhatian dan menjaga orang seperti saya, pada masa lalu yang menyakitkan juga gembira. Saya akan menjadi Han Seung Woo yang akan membayar balik apa yang telah anda berikan dan saya berharap kami akan terus ketawa seperti ini pada masa akan datang. “

Pada akhir acara, para peminat juga menyediakan slogan dan acara VCR yang mengandungi gambar-gambar Han Seung Woo dalam semua momen yang berharga. Han Seung Woo juga merangkul lagu JOAH (Park Jae Beom) dan mengakhiri penggemar yang berlangsung selama 150 minit.

Han Seung Woo merancang untuk menyertai semula kumpulannya, VICTON, dan menjalankan aktiviti aktif mulai Mac depan.

Leave a Reply

Top