You are here
Home > ENTERTAINMENT > Viral! Pelakon Rookie Park Hyun Joon memuji kemiripan wajahnya dengan ‘Flower of Evil’ Lee Joon Ki

Viral! Pelakon Rookie Park Hyun Joon memuji kemiripan wajahnya dengan ‘Flower of Evil’ Lee Joon Ki

Penyanyi RUE (nama sebenarnya: Park Hyun Joon) telah menjadi viral berkat kesamaan wajahnya dengan pelakon Lee Joon Ki.

Park Hyun Joon menandakan penampilan sulungnya menerusi drama tvN Flower of Evil, yang melakonkan watak Lee Joon Ki pada masa lalu.

Image source: News Weeks

Dalam temu bual, Park Hyun Joon sendiri mendedahkan bahawa dia sering mendengar orang lain mengatakan bahawa dia serupa dengan pelakon Lee Joon Ki. Dia berkata, “Ketika saya pertama kali bertemu dengan Lee Joon Ki sunbaenim, saya merasa seperti saya.” Dia melanjutkan, “Kami berdua serupa dari segi perawakan kurus dan tinggi.”

Dia kemudian berkongsi pengalaman lucu yang dialaminya kerana kemiripannya dengan Lee Joon Ki. Dia berkata, “Pada hari pertama penggambaran, saya memakai pakaian seragam sekolah dan kakitangan tiba-tiba tunduk 90 darjah kepada saya. Saya benar-benar terkejut mengapa dia melakukannya pada pemula seperti saya. Kemudian, saya mendapat tahu bahawa mereka menganggap saya Lee Joon Ki. “

Park Hyun Joon juga dikenali sebagai anak kepada penyanyi lama Park Gang Sung, dan membuat debut sebagai penyanyi dengan nama pentas RUE. Dia telah mengeluarkan sejumlah lagu, seperti Hari itu dan Hujan dan Basikal.

Sementara itu, tonton drama Flower of Evil setiap hari Rabu dan Khamis, jam 10:50 malam KST di saluran tvN atau melalui platform VIU.

Leave a Reply

Top