You are here
Home > ENTERTAINMENT > Mengungkap Rahsia Drama IOTNBO, Penulis Jo Yong Menyampaikan Perasaan Terdalamnya untuk Bekasnya!

Mengungkap Rahsia Drama IOTNBO, Penulis Jo Yong Menyampaikan Perasaan Terdalamnya untuk Bekasnya!

Mempunyai pengakhiran yang tidak dapat dilupakan, drama IOTNBO yang ditulis oleh Penulis Jo Yong diilhamkan oleh kisah cintanya yang memilukan.

Penulis Jo Yong, wanita pena yang luar biasa di sebalik drama “penyembuhan diri” It’s Okay To Not Be Okay, berkongsi pemikirannya mengenai pengakhiran drama.

Dia mengucapkan jutaan terima kasih dan terima kasih kepada para pemain yang berjaya membawa drama ini ke tahap tertinggi 7.3%.

Penulis Jo Yong juga mendedahkan rahsia kecil di sebalik karya agungnya yang luar biasa. Dia berkata, “Drama ini dimulakan dengan kisah cinta saya dengan seorang lelaki yang mempunyai gangguan keperibadian.”

“Ini adalah drama yang mencerminkan diri saya yang berfikiran sempit yang gagal mengakui dan memeluk, dan memilih untuk menyerah hanya untuk menghindari prasangka.”

“Oleh itu, melalui watak Kang Tae, yang bertentangan dengan saya, saya ingin menunjukkan kepadanya pengakuan dan hubungan yang tidak dapat saya buat pada masa itu, dan saya ingin meminta maaf,” tambahnya.

Penulis Jo Yong melanjutkan, “Saya ingin memberitahu anda bahawa anda tidak melakukan kesalahan. Oleh itu, bergembiralah di mana sahaja anda berada. Semasa menulis drama ini, saya mendapat rawatan penyembuhan paling banyak daripada orang lain, jadi saya sangat gembira. “

Bagaimanapun hubungan Penulis Jo Yong harus berakhir, nampaknya dia masih mempunyai perasaan bersalah kerana tidak dapat menemani dan menjalani masalahnya dengan mantannya ketika itu. Melalui karyanya, drama It’s Okay To Not Be Okay, yang membahas tema gangguan keperibadian, Penulis Jo Yong menyampaikan permintaan maafnya yang mendalam kepada bekas kekasihnya. Dia juga menginginkan kebaikan di mana sahaja dia berada.

It’s Okay To Not Be Okay, dibintangi oleh Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji, dan Oh Jung Se, adalah drama penyembuhan psikologi yang mengisahkan perjalanan tiga individu tentang bagaimana mereka menghadapi kehidupan dan menemui kebahagiaan sejati.

Setiap watak digambarkan sebagai watak yang mempunyai masalah keperibadian mereka sendiri. Sang Tae sebagai budak lelaki yang terperangkap di dalam kotak, Kang Tae sebagai anak lelaki yang selalu memakai topeng, dan Ko Mun Yeong Tong Kosong. Setelah tinggal bersama, akhirnya mereka dapat bersama. (Potong)

Leave a Reply

Top