You are here
Home > ENTERTAINMENT > Rowoon SF9 Terpilih Ahn Hyo Seop & Lee Jae Wook menjadi Rakan terdekatnya Sekarang!

Rowoon SF9 Terpilih Ahn Hyo Seop & Lee Jae Wook menjadi Rakan terdekatnya Sekarang!

Walaupun tidak banyak orang tahu, ketiga-tiga lelaki kacak ini ternyata menjadi kawan rapat di belakang tabir!

Dalam temu ramah yang berbeza, Rowoon, Ahn Hyo Seop, dan Lee Jae Wook saling menunjuk dan mendedahkan bahawa mereka adalah kawan rapat!

Sekitar awal tahun ini, Ahn Hyo Seop melakukan sesi temu ramah dengan program Access Showbiz Tonight untuk mempromosikan drama Dr. Romantik 2. Pada masa itu, Ahn Hyo Seop mendapat soalan siapakah artis yang dekat dengannya. Ahn Hyo Seop tanpa ragu-ragu menjawab, ‘Rowoonie.’

Selain Ahn Hyo Seop, lawan Rowoon dalam drama Luar Biasa Anda, Lee Jae Wook juga mendedahkan perkara yang sama dalam temu bual baru-baru ini. Lee Jae Wook harus menjawab soalan yang terdapat dalam bola berwarna yang dipilihnya dari beg lutsinar. Setelah memilih soalan, “Siapa artis yang kini dekat dengan Anda?” Lee Jae Wook menjawab, “Saya rasa akhir-akhir ini saya semakin dekat dengan Rowoonie hyung.”

Bukan hanya Ahn Hyo Seop dan Lee Jae Wook, Rowoon ternyata mempunyai jawapan yang sama dengan dua rakan baiknya! Ketika kakitangan bertanya siapa rakan karibnya, Rowoon menjawab, “Ahn Hyo Seop-ssi … dan Jaewookie.” Pada akhir kalimat itu, kakitangan memberitahu Rowoon untuk mengatakan sesuatu kepada mereka berdua. Rowoon buru-buru berkata, ‘Jadilah sihat, okey? Semoga kita sentiasa bahagia! ‘

Persahabatan tidak perlu diberitahu, seperti trio kacak Rowoon, Ahn Hyo Seop, dan Lee Jae Wook! Tetapi sepertinya peminat perlu melihat seberapa dekat mereka melalui catatan media sosial, bukan?

Leave a Reply

Top