You are here
Home > ENTERTAINMENT > IU menerangkan sebab mengapa dia menyukai Oh My Girl

IU menerangkan sebab mengapa dia menyukai Oh My Girl

Artis pelbagai fungsi IU mendedahkan alasannya untuk menyukai kumpulan gadis Oh My Girl.

Di saluran Youtube agensinya, EDAM Entertainment, IU diketahui aktif dalam berkongsi aktiviti dari vlog hingga membuat liputan lagu. Melalui saluran YouTube rasmi agensi IU, EDAM Entertainment, sebuah video bertajuk “Reaksi IU X Oh My Girl terhadap pertemuan pertama mereka dalam kehidupan nyata” yang dimuat naik petang semalam berjaya menarik perhatian peminat.

Dalam video ini juga dipaparkan dua anggota Oh My Girl, Seunghee dan Hyojung yang hadir sebagai bintang tetamu. Walaupun mereka bertiga adalah pertama kali bertemu secara bersemuka, tetapi mereka bertiga sudah kelihatan seperti rakan lama.

IU membuka perbualan, “Sebelum saya memulakan, saya ingin menjelaskan bagaimana saya menyukai Oh My Girl.” Dia meneruskan, “Kami pergi ke salun yang sama untuk waktu yang lama. Dari semua kisah selebriti yang pernah saya dengar, kisah Oh My Girl adalah pujian. “

Oh My Girl sepertinya tidak percaya mendengar kata-kata IU untuk membuat Hyojung bertanya lagi, “Bukankah (pujian) kisah IU sunbaenim?” sebagai balasan kepada Seunghee, “IU sunbaenim banyak memuji”, yang dijawab oleh IU secara bergurau, “Ya jika saya juga memilikinya (banyak cerita pujian)” yang diakhiri dengan tawa ketiganya.

Di samping itu, IU juga memuji perkembangan Oh My Girl, yang perlahan-lahan mendapat perhatian orang ramai dan secara peribadi menyatakan bahawa dia ingin berada dekat dengan anggota Oh My Girl. Uwu unnie adalah panutan kita …

Anda boleh menonton versi penuh di bawah!

Leave a Reply

Top