You are here
Home > K-POP > IU Pandangi Oh Gadis Saya Penuh Cinta, Netizen Teringat ‘Senyum Menyeramkan’ Anda Yoo Hee Yeol 10 Tahun Lalu

IU Pandangi Oh Gadis Saya Penuh Cinta, Netizen Teringat ‘Senyum Menyeramkan’ Anda Yoo Hee Yeol 10 Tahun Lalu

Pada 13 Julai, menerusi saluran Youtube Hiburan EDAM, IU mengedarkan treler program langsung berjudul ‘IU’s Homebody Live’ yang mengundang Seunghee dan Hyojung Oh My Girl sebagai bintang tetamu istimewa.

Dalam treler 54 saat itu IU mendedahkan bahawa dia sengaja mengundang Oh My Girl kerana dia menyukai lagu tersebut dan mendedahkan bahawa dia adalah peminat kumpulan tersebut. Bermula dari sembang hingga jenaka itu ditunjukkan dengan selesa ketiga-tiganya.

Namun, ada perkara lain yang menarik perhatian netizen di mana ketika Seunghee menyanyikan lagu yang ditonton oleh IU dengan penuh kasih sayang. Ini mengingatkan netizen kepada Yoo Hee Yeol yang pernah memandang IU dengan cara yang sama!

IU adalah bintang tamu dalam program Sketsa Buku Yoo Hee Yeol 10 tahun yang lalu ketika saya menjadi pemula. Ketika IU melakukan medley akustik dengan gitarnya, Yoo Hee Yeol terpegun dengan suara emas IU dan memandangnya dengan penuh kasih sayang.

Kedua momen yang sama ini adalah bahan dari mem-k-net

Selain itu k-netz juga merasa cemburu dengan Seunghee yang berjaya menarik hati IU. IU terkenal sangat menyukai rakan-rakannya. Salah satu bentuk kasih sayang IU sering memberikan hadiah mahal kepada rakan-rakannya.

Leave a Reply

Top