You are here
Home > K-POP > Kim Yohan Dikesahkan menjadi MC, Lihatlah Senarai Barisan Konsert Impian 2020 di Sini!

Kim Yohan Dikesahkan menjadi MC, Lihatlah Senarai Barisan Konsert Impian 2020 di Sini!

Konsert Dream Concert adalah konsert tahunan yang dinanti-nantikan oleh peminat Kpop di seluruh dunia. Konsert dengan pelbagai idola Kpop Korea terkenal akan diadakan dalam talian anda tahu!

Image source : twitter

Konsert Impian bertajuk CONNECT: D dapat ditonton secara dalam talian pada 25-26 Julai, jam 9 malam KST. Konsert ini diadakan dengan kerjasama Korea Tourism Organisation dan Korea Entertainment Producer’s Association dan akan mempersembahkan sejumlah kumpulan K-pop yang sangat disesalkan.

image source : google

Tuan rumah pertunjukan itu sendiri akan dihoskan oleh bekas anggota X1 Kim Yohan. Sementara itu, berikut adalah senarai kumpulan K-pop yang akan membuat persembahan di Konsert Impian 2020:

Hari 1

EXO-SC, Red Velvet, Red Velvet – Irene & Seulgi, Oh My Girl, ASTRO, Golden Child, South Club, Kim Jae Hwan, AB6IX, ONEUS, dan CIX

HARI # 2

MAMAMOO, LOVELY, WJSN, Ha Sung Woon, Weki Meki, Jeong Sewoon, The Boyz, Stray Kids, ITZY, Rocket Punch, dan CRAVITY

Peminat akan dimanjakan oleh persembahan penyanyi, yang dapat ditonton melalui suara VR, 4K UHD, Multi Cam, EX-3D, dan sebagainya, sehingga peminat dapat merasakan sensasinya seolah-olah menonton konsert langsung.

Leave a Reply

Top