You are here
Home > K-NEWS > Seorang Peminat Berkongsi Satu Fakta V BTS yang ARMY Sedikit Tidak Tahu, Mari Teka!

Seorang Peminat Berkongsi Satu Fakta V BTS yang ARMY Sedikit Tidak Tahu, Mari Teka!

BTS adalah idola KPOP yang popularitinya tidak diragukan di seluruh dunia. BTS berjaya memecahkan pelbagai rekod, terutama dari segi jumlah tontonan dalam pelbagai video muzik. Ini juga berlaku untuk video terancam anggota BTS.

Fancam sendiri adalah video yang biasanya diambil oleh peminat atau jurukamera dalam program muzik yang memfokuskan pada rakaman satu ahli. Hingga kini, terdapat ribuan ancaman anggota BTS yang telah beredar di pelbagai platform, terutamanya Youtube.

V adalah ahli BTS yang mempunyai populariti yang tinggi berkat visual, vokal dan kemampuannya. Tidak sedikit video Fancam V yang kini telah dikongsi di saluran Youtube.

Dilaporkan dari laman web The Qoo, ada satu fakta mengenai V BTS yang nampaknya tidak banyak diketahui oleh ARMY (kelab peminat BTS).

Seorang peminat berkongsi kenyataan bahawa V BTS mempunyai sekitar 170 ancaman yang telah menerima lebih dari 1 juta tontonan. Berdasarkan perhitungannya, hingga kini terdapat 5 ancaman (Naver TV), 7 ancaman (Facebook) dan 158 ancaman (Youtube), yang masing-masing telah menonton lebih dari 1 juta tontonan setiap video.

Berikut adalah beberapa lakaran kecil fancam V BTS di Youtube:

Image source : The Qoo
Image source : The Qoo
Image source : The Qoo
Image source : The Qoo
Image source : The Qoo
Image source : The Qoo

Leave a Reply

Top