You are here
Home > ENTERTAINMENT > Berkenalan dengan Lim Bora, Pelakon Rookie yang dibintangi ‘Pop Out Boy!’ Yang serupa dengan Jennie BLACKPINK!

Berkenalan dengan Lim Bora, Pelakon Rookie yang dibintangi ‘Pop Out Boy!’ Yang serupa dengan Jennie BLACKPINK!

Selain visual yang dinantikan oleh Kim Doyeon dan Kim Minkyu, salah satu pemeran dalam webdrama Pop Out Boy! Tidak kurang menarik perhatian netizen, dia adalah Lim Bora!

Semalam (24/6) webdrama Pop Out Boy! mengadakan sidang media dalam talian yang menampilkan lima watak utama, salah satunya Lim Bora. Ini adalah penampilan pertama Lim Bora setelah hubungannya terjalin dengan Swings.

Dalam sidang media semalam, penampilan Lim Bora cukup untuk membuat orang ramai teruja. Lim Bora kelihatan cantik dan elegan dengan gaun mini bercorak bunga. Netizen malah keliru dengan visual Lim Bora yang serupa dengan Jennie BLACKPINK.

Lim Bora berperanan sebagai Yoon Lina dalam siri webdrama Pop Out Boy! Budak Keluar! Bercerita adalah drama romantis antara Chun Nam Wook, seorang lelaki yang muncul dari komik dengan seorang pelajar bernama Han Seon Nyeo yang dilakonkan oleh Kim Minkyu dan Kim Doyeon.

Nama Lim Bora baru-baru ini banyak diperkatakan oleh k-netizen. Sebabnya, pelakon pemula yang memulakan kariernya sebagai model baru-baru ini dikhabarkan akan berpisah dengan rapper Swings yang telah menjalin hubungan cinta sejak 2017.

Leave a Reply

Top