You are here
Home > K-POP > Prestasi Ringkas, Inilah Kemunculan K.R.Y Super Junior yang lucu di Weekly Idol

Prestasi Ringkas, Inilah Kemunculan K.R.Y Super Junior yang lucu di Weekly Idol

Super Junior K.R.Y. memberikan hiburan baru kepada penonton setia program MBC Weekly Idol yang disiarkan hari ini (6/17).

Sebagai kumpulan balada terbaik yang mempunyai kualiti vokal yang tiada tandingannya, Super Junior K.R.Y (Kyuhyun, Ryeowook, Yesung) menunjukkan keakraban sebenar dengan Eunhyuk, yang merupakan MC program tersebut.

Ketika MC Kwanghee bertanya mengenai ahli yang ingin dijemput untuk bergabung jika Super Junior akan membuat unit baru, Yesung menjawab, “Saya ingin bergabung dengan Donghae dan Eunhyuk. Sebenarnya saya lebih suka menari daripada balada, “katanya yang tiba-tiba mengundang tawa di seluruh studio. Berbeza dengan Yesung, Ryeowook menjawab bahawa dia ingin membentuk unit R&B dengan Shindong, sementara Kyuhyun mahukan pasukan dengan Siwon.

Dalam sesi tarian penutup, Eunhyuk dengan yakin mempersembahkan tarian lagu unit D&E Danger. Tidak lama kemudian, Kyuhyun, Ryeowook dan Yesung melakukan tarian dengan gaya masing-masing, membuat Eunhyuk secara spontan mengatakan bahawa mereka bertiga bukan unit balada, tetapi unit tarian rasmi Super Junior.

Mengenai unit, Super Junior K.R.Y adalah unit idola pertama di dunia K-pop. Yesung berkata, “Saya sangat kagum kerana biasanya kita mempunyai bahagian yang terbahagi kerana bilangan anggota yang banyak. Sekarang saya gembira kerana berpeluang menyanyi. “

Cuplikan MBC Weekly Idol spesial Super Junior K.R.Y / Image source : Kpop Herald

Leave a Reply

Top