You are here
Home > ENTERTAINMENT > Berjuang Peranan dengan 4 Pelakon Tampan dalam Drama Romantik ‘Was It Love’, Inilah yang dikatakan oleh Song Ji Hyo!

Berjuang Peranan dengan 4 Pelakon Tampan dalam Drama Romantik ‘Was It Love’, Inilah yang dikatakan oleh Song Ji Hyo!

Baru-baru ini, Song Jihyo mengungkapkan perasaannya mengenai drama baru yang dimainkannya, Was It Love.

Song Jihyo mengatakan bahawa Was It Love adalah drama yang mempesona yang memuatkan mesej tentang impian, keluarga dan percintaan.

Dalam foto teaser yang dikeluarkan, Song Jihyo dilihat berdampingan dengan pelakon Son Hojun, Song Jongho, Kim Minjoon, dan Koo Jasung, membuat penonton semakin tidak sabar menunggu chemistry antara Song Jihyo dan empat pelakon kacak itu.

“Berkat drama ini, saya dapat bersaing dengan lakonan romantis dengan empat pelakon yang hebat dan tampan. Ini membuat saya sangat teruja, “kata Song Jihyo yang berkaitan dengan bintang bersama. “Setiap watak mempunyai visual, suara, sifat yang berbeza, jadi kami memiliki chemistry yang unik dengan berbagai warna. Saya rasa penonton akan merasakan tarikan istimewa ketika menonton drama ini. “

Drama Was It Love mengisahkan tentang No Ae Jung (Song Jihyo), seorang ibu tunggal yang bekerja sebagai penerbit di sebuah syarikat filem. Dia tidak mempunyai kekasih selama 14 tahun sehingga akhirnya empat lelaki kacak Oh Dae O (Son Hojun), Ryu Jin (Song Jongho), Koo Pa Do (Kim Minjun), dan Oh Yeon Woo (Koo Jasung) muncul dalam hidupnya.

Leave a Reply

Top