You are here
Home > ENTERTAINMENT > Changmin TVXQ Mengumumkan Perkahwinan!

Changmin TVXQ Mengumumkan Perkahwinan!

Makna kumpulan TVXQ, Changmin, mengumumkan bahawa dia akan berkahwin tidak lama lagi!

Hari ini (12/6) melalui laman web peminat Lysn, Changmin menulis sepucuk surat kepada peminat dan mengatakan bahawa dia akan segera menikahi kekasihnya. Changmin menulis:

Helo, ini Changmin TVXQ.

Saya ingin mengatakan sesuatu yang ingin saya sampaikan terus kepada peminat, jadi saya mempunyai keberanian untuk menulis surat ini. Oleh kerana tulisan ini bukanlah sesuatu yang ringan dan senang disebut, saya masih sangat gugup dan gemetar walaupun saya menulis surat ini di setiap surat. Saya meminta maaf dan merasa berat hati memikirkan bahawa anda semua yang telah menyokong saya penuh kasih sayang mungkin kecewa dan terkejut dengan berita tiba-tiba ini. Tetapi saya rasa lebih baik saya memberitahu anda secara langsung daripada mendengarnya dari mulut ke mulut (orang lain).

Sudah lebih kurang 17 tahun sejak saya debut sebagai penyanyi. Seorang kanak-kanak sekolah menengah yang kekok pada masa itu tiba-tiba berusia pertengahan 30-an. Saya menghabiskan separuh daripada hidup saya sebagai ahli TVXQ. Mengimbas kembali, walaupun ada masanya Yunho hyung, saya, sehingga para peminat bimbang tentang apa yang akan terjadi pada TVXQ pada masa akan datang, tetapi kerana semua peminat melindungi dan memberikan cinta yang luar biasa kepada TVXQ, itu membuat saya dapat berkembang hingga sekarang dan saya sungguh bersyukur.

Seperti yang anda semua ketahui dalam artikel baru-baru ini bahawa saya kini menjalin hubungan dengan seorang wanita. Saya memutuskan untuk menghabiskan hidup dengan dia yang telah bertukar kepercayaan dan kepercayaan sehingga kami menjalin hubungan baik. Kami memutuskan untuk mengadakan majlis perkahwinan pada bulan September setelah musim panas berakhir. Melalui artikel ini saya ingin mengucapkan terima kasih sekali lagi kepada Yunho hyung yang menyokong dan bergabung dengan gembira dengan pegawai agensi atas nasihat ikhlasnya.

Saya rasa jalan yang akan saya lalui adalah jalan yang mempunyai tanggungjawab lebih besar daripada jalan yang saya lalui selama ini. Oleh itu, saya akan menjadi Changmin TVXQ dan ketua keluarga yang dapat melakukan yang terbaik dalam pekerjaan saya sehingga saya dapat membayar balik sokongan anda.

Walaupun sekarang telah berubah menjadi musim panas, nampaknya masih banyak perkara di dunia yang membeku. Tolong jaga kesihatan anda dan terima kasih kerana membaca surat panjang ini.

Leave a Reply

Top