You are here
Home > TV > Seperti Kedekatan Ini Seperti Saudara Daniel dan Pengurusnya Berjaya Menangkap Perhatian

Seperti Kedekatan Ini Seperti Saudara Daniel dan Pengurusnya Berjaya Menangkap Perhatian

Episod rancangan MBC ‘Omniscient Interfering View’ yang menampilkan Kang Daniel dan pengurusnya, Jung Dong Yoon, dan menunjukkan hubungan antara keduanya sepertinya telah menarik perhatian banyak orang.

CJ ENM dan Nielsen Korea kali ini berkolaborasi dengan membuat Content Power Index, yang merupakan peringkat mingguan yang dikumpulkan dari 16 saluran televisyen Korea untuk menentukan program mana yang memberikan impak terbesar dalam seminggu.

Indeks Kuasa Kandungan yang dikeluarkan baru-baru ini untuk data dari 1 hingga 7 Jun menunjukkan program pelbagai MBC ‘Omniscient Interfering View’ telah meningkat 21 penilaian dan kini menduduki tempat pertama, bersaing antara program drama dan bukan drama lain.

Topik paling menarik yang menarik perhatian penonton dalam episod ‘Omniscient Interfering View’ ini adalah hubungan antara Kang Daniel dan pengurusnya, Jung Dong Yoon, yang kelihatan sangat santai seperti sebuah keluarga daripada sekadar hubungan kerja.

Sepanjang episod itu, Kang Daniel dilihat tersenyum dan mentertawakan apa sahaja yang dilakukan oleh pengurusnya. Bahkan kadang-kadang itu membuatkan orang di sekeliling mereka keliru. Jung Dong Yoon menjelaskan bahawa Kang Daniel akan ketawa setiap kali melihatnya. Dia berkata, “Saya tidak pernah menganggap saya lucu, tetapi Kang Daniel selalu ketawa setiap kali melihat saya. Daniel berkata, ‘Saya suka bersamamu’. Dia meminta saya untuk tidak meninggalkannya dan terus bekerja dengannya. Dia sering mengatakan bahawa dia mencintai saya, walaupun dia minum. Dia akan memeluk saya dan berkata, ‘Saya sayang awak’. Ini benar-benar membuat saya bangga sebagai pengurus. “

Daniel berkata, “Saya harap saya mengenalnya sejak saya masih sekolah menengah. Saya akan mengikutinya ke mana sahaja dia pergi. Sangat sukar untuk bertemu dengan seseorang seperti Dong Yoon. “

Sementara itu, terungkap bahawa Jung Dong Yoon adalah orang yang menolong Daniel melalui masa-masa yang paling sukar tahun lalu. Dia juga merupakan orang yang selalu berada di sisi Daniel semasa ketiadaan Daniel dari industri hiburan kerana masalah kesihatan.

Leave a Reply

Top