You are here
Home > K-POP > V BTS Ingin Melancarkan Mixtape? Lihat Pengakuan Di Sini!

V BTS Ingin Melancarkan Mixtape? Lihat Pengakuan Di Sini!

Seorang ahli BTS, V, menyatakan harapannya untuk melancarkan pita campuran tahun ini!

Pada 9 Jun, dalam rangka inisiatif BTS “Tetap Terhubung”, V melakukan siaran YouTube secara langsung untuk memberi salam kepada peminat dan berkongsi tentang banyak perkara yang dia lakukan sejak kebelakangan ini.

V mengatakan bahawa baru-baru ini dia fokus untuk menulis banyak lagu dan menyatakan hasratnya untuk merilis mixtape peribadinya tahun ini, dia berkata, “Saya tidak pasti siapa yang akan menjadi anggota seterusnya untuk melepaskan mixtape itu setelah Suga, tetapi saya akan mencuba untuk melakukannya tahun depan. ini. “

Anggota termuda kedua BTS menambahkan, “Saya tidak tahu berapa banyak lagu yang dapat dimasukkan dalam pita campuran, tetapi saya rasa ada kira-kira lapan lagu yang telah saya tulis.” Dia juga mendedahkan bahawa dia bekerja dan berfikir sangat keras dalam prosesnya kerana dia hanya ingin memberikan lagu-lagu terbaik untuk ARMY (istilah untuk peminat BTS). Sambil menyatakan tujuan dan keinginannya untuk merilis pita campuran tahun ini, V berkata, “Itu mungkin tidak berfungsi, jadi jangan terlalu berharap.”

Sementara itu, sebelum ini, anggota rap BTS (RM, Suga, j-hope) masing-masing telah merilis mixtape mereka dan jika V melancarkan mixtap mereka tahun ini, dia akan menjadi ahli vokal BTS pertama yang secara rasmi mengeluarkan mixtape.

Lihat Vlog v terkini di sini:

Leave a Reply

Top