You are here
Home > INTERVIEW > Ternyata Kim Hee Ae ‘The World of the Married’ adalah ARMY!

Ternyata Kim Hee Ae ‘The World of the Married’ adalah ARMY!

Kim Hee Ae, aktris yang merupakan watak utama dalam drama hit JTBC The World of The Married, juga merupakan ARMY (BTS fanclub name).

Setelah namanya muncul semula dan telah banyak dibincangkan sejak populariti drama JTBC The World of the Married, video masa lalu Kim Hee Ae yang mengungkapkan minatnya untuk BTS muncul kembali. Video tersebut adalah wawancara Kim Hee Ae ketika dia menjadi bintang tamu dalam program SBS Access Showbiz Tonight pada tahun 2019. Dalam video tersebut, Kim Hee Ae mendedahkan bahawa dia adalah peminat BTS.

Ketika PD bertanya mengapa Kim Hee Ae menyukai BTS, Kim Hee Ae dengan cepat menjawab, “Adakah yang benar-benar membenci BTS? Orang pelik yang benci BTS. “

Ketika MC, yang juga ARMY, menyarankan Kim Hee Ae untuk bersama-sama menonton konsert BTS, Kim Hee Ae menjawab, “Sudah terlambat jika saya menonton konsert BTS. Saya harus menunjukkan sokongan saya dari belakang. “

Kim Hee Ae juga mendedahkan bahawa dia tidak hanya mendengarkan lagu BTS, tetapi juga berpendapat bahawa setiap anggota BTS sangat comel.

“Saya tidak sengaja melihat video mereka ketika pelatih dan berlatih menari menggunakan tanda nama di dada mereka. Mereka kelihatan sangat comel. Saya merasakan kerja keras yang membawa mereka ke kejayaan. Saya merasakan mereka seperti anak lelaki saya, “jelasnya.

Leave a Reply

Top