You are here
Home > ENTERTAINMENT > Drama Penggambaran Ong Seong Wu dan Shin Ye Eun Seen ‘Chances of Going from Friends to Lovers’!

Drama Penggambaran Ong Seong Wu dan Shin Ye Eun Seen ‘Chances of Going from Friends to Lovers’!

Hari ini satu catatan menunjukkan Ong Seong Wu dan Shin Ye Eun dilihat sedang menembak drama terbaru mereka berjudul Chances of Going from Friends to Lovers!

Dalam foto itu dilihat Ong Seong Wu dan Shin Ye Eun saling berhadapan di sekitar kakitangan drama. Visual hebat dari Ong Seong Wu dan Shin Ye Eun semakin bersinar di tengah malam yang indah.

credit = @sorkaksdlfb

Pelbagai komen menghiasi siaran seperti, ‘Wow … malah saya telah menunggu drama ini’ ‘Kolaborasi visual yang mematikan’ dan banyak lagi.

Bulan lalu, JTBC mengesahkan Ong Seong Wu dan Shin Ye Eun sebagai pemeran utama drama Chances of Going from Friends to Lovers yang diarahkan oleh Choi Sung Bum (My ID is Gangnam). Drama ini mengisahkan kisah cinta remaja yang realistik mengenai sepasang lelaki dan wanita yang saling bercinta satu sama lain secara bergilir selama 10 tahun. Drama ini akan mengisahkan tentang wanita yang menyembunyikan keikhlasan mereka dan juga lelaki yang akhirnya menyedari perasaan mereka sendiri dan mula menyatakan keikhlasan mereka.

Selain Ong Seong Wu dan Shin Ye Eun, Kim Dong Joon, P.O. Block B, dan Ahn Eun Jin juga disahkan akan membintangi drama Chances of Going from Friends to Lovers.

Leave a Reply

Top