You are here
Home > MOVIE > Akan Datang, Zombie Film AL #ALIVE ‘, yang dibintangi oleh Park Shin Hye dan Yoo Ah In, Melancarkan Poster Pertama!

Akan Datang, Zombie Film AL #ALIVE ‘, yang dibintangi oleh Park Shin Hye dan Yoo Ah In, Melancarkan Poster Pertama!

Filem bertema zombie yang ditunggu-tunggu yang dibintangi oleh Park Shin Hye dan Yoo Ah In akan dikeluarkan pada musim panas ini!

Hari ini (18/5) pasukan produksi telah menentukan tajuk untuk filem ini, #ALIVE dan merancang untuk melancarkan filem ini pada akhir bulan Jun.

ALIVE adalah filem thriller survival yang bertemakan wabak misteri yang tiba-tiba merebak ke seluruh Seoul dan tersebar di luar kawalan sehingga orang terperangkap di pangsapuri mereka tanpa akses data, WiFi, mesej, dan juga panggilan telefon. Yoo Ah In dan Park Shin Hye akan memainkan peranan sebagai Joon Woo dan Yoo Bin, warga biasa yang terpencil di tengah bandar yang berbahaya.

Filem #ALIVE segera mengeluarkan dua poster yang tidak menyenangkan yang menggambarkan keadaan mengerikan yang dikelilingi oleh zombie. Poster pertama menunjukkan Yoo Ah In menggantung pagar balkoni sambil memegang tongkat selfie yang menggambarkan dia sedang mencari isyarat telefon bimbit. Zombie berduyun-duyun di satu tingkat di bawahnya sambil berusaha mencapai Yoo Ah In.

Poster kedua sama tegangnya dengan menunjukkan Yoo Ah In dan Park Shin Hye kelihatan takut ketika mereka berusaha mencari jalan keluar dari bangunan pangsapuri yang dipenuhi dengan sekumpulan zombie.

Bersedia untuk menunggu filem seram zombie yang satu ini?

Leave a Reply

Top