You are here
Home > TV > Netizen Berdebat mengenai Punca Taman Dalam Kematian Gyu dalam Drama ‘The World of The Married’

Netizen Berdebat mengenai Punca Taman Dalam Kematian Gyu dalam Drama ‘The World of The Married’

Lee Hak Joo memberitahu saya mengenai wataknya sebagai Park In Gyu yang akhirnya mati bunuh diri dalam drama The World of The Married.

Pada hari ini (18/5), Lee Hak Joo melakukan wawancara mengenai berakhirnya drama JTBC The World of The Married di SM Entertainment Communication Center, Gangnam, Seoul.

Drama The World of the Married adalah drama yang mengisahkan kehidupan rumah tangga yang bahagia yang akhirnya runtuh kerana pengkhianatan. Drama ini menamatkan episodnya pada 16 Mei dan berjaya mencatat rekod tertinggi dalam sejarah drama TV kabel Korea, yang mencapai 28.4% berdasarkan perhitungan Nielsen.

Lee Hak Joo memerankan Park In Gyu, watak yang selalu bertindak kasar terhadap kekasihnya, Min Hyun Seo (Shim Eun Woo) dan mengancam Ji Seon Woo (Kim Hee Ae) dan Lee Tae Oh (Park Hae Joon). Watak Park In Gyu akhirnya mati akibat jatuh dari bumbung bangunan stesen Gosan pada episod 11.

Penonton juga berdebat dengan kuat mengenai pembunuh Park In Gyu. Kematian Park In Gyu dengan serta-merta menjadikan drama The World of The Married sebagai sebuah thriller.

Lee Hak Joo juga mengakui bahawa dia mendapat banyak pertanyaan mengenai penyebab kematian Park In Gyu.

Lee Hak Joo berkata, “Banyak orang terus bertanya kepada saya. Seseorang mengatakan bahawa Park In Gyu dibunuh oleh Lee Tae Oh. Ada yang mengatakan bahawa mereka dibunuh oleh Ji Seon Woo. Bagaimanapun terdapat banyak ramalan pelik mengenai perkara itu. Saya tidak mengatakan bahawa saya mati seorang diri. Tetapi saya tidak dapat memberitahu punca kematian. Jadi, saya sering bergurau tentang perkara itu. “

Lee Hak Joo tidak menyangka bahawa peranannya berakhir dengan kematiannya. Lee Hak Joo berkata, “Saya tidak tahu bahawa kesudahannya seperti itu. Tetapi saya tidak menyesal kerana Park In Gyu akhirnya mati. Saya hanya berfikir bahawa tidak ada pilihan lain untuk watak itu. “

Apa pendapat anda yang menyebabkan kematian Park In Gyu?

Leave a Reply

Top