You are here
Home > K-POP > CIX Tunjukkan Persona 5 Ahli dengan 5 Warna dalam Episod Pertama IDOL42 Podcast

CIX Tunjukkan Persona 5 Ahli dengan 5 Warna dalam Episod Pertama IDOL42 Podcast

Hari ini (30/4), versi idola podcast “IDOL42: Idol’s Everyday Stories” telah dilancarkan melalui saluran Dive Studios rasmi yang menampilkan CIX sebagai tuan rumah dan bintang tamu pertama.

CIX berkongsi pelbagai kisah menarik, mulai dari menunjukkan peta minda melalui gambar struktur otak CIX, perkara yang disukai, dan lain-lain.

Pertama, CIX menunjukkan peta minda mereka yang dilukis dalam struktur otak setiap anggota dan perkara-perkara yang mereka fikirkan dalam kehidupan seharian mereka. Secara khusus, mereka menunjukkan persamaan dengan meletakkan FIX (nama CIX fanclub) sebagai sebahagian dari kehidupan seharian mereka, berjaya menjadikan FIX tersentuh.

Di sudut kedua, CIX juga berkongsi tentang keseronokan mereka. Setiap ahli juga menyatakan kesenangan mereka, mulai dari permainan, filem, dan lain-lain. Anggota Seunghun mengatakan bahawa dia adalah peminat drama “Itaewon Class” dan juga mengagumi pelakon Hyun Bin melalui drama “Crash Landing on You”.

Di samping itu, CIX juga bermain permainan dan ahli BX mendapat hukuman kerana menyanyi. Sebagai rapper, BX tidak malu menunjukkan kemampuannya menyanyikan sebahagian kecil lagu CIX lagu “Maybe I”, sambil mempamerkan daya tarikannya yang lain.

Dengan jumlah keseluruhan 4 episod, kandungan video CIX akan dikeluarkan melalui saluran Youtube rasmi Dive Studio setiap hari Rabu, jam 8 malam (Waktu AS) dan Khamis jam 12 malam (waktu Korea). Selain itu, podcast juga dikeluarkan melalui aplikasi Spotify dan Apple Podcast pada jam 4 petang (waktu AS) dan 8 pagi (waktu Korea).

Cuplikan IDOL42 / Youtube Dive Studio

Leave a Reply

Top