You are here
Home > ENTERTAINMENT > Menjadi Pelakon dalam Drama ‘Dunia Berkahwin’, ternyata inilah sifat Han So Hee

Menjadi Pelakon dalam Drama ‘Dunia Berkahwin’, ternyata inilah sifat Han So Hee

Nama Han So Hee tidak henti-henti dibicarakan oleh netizen di seluruh dunia. Berkat peranannya sebagai pelakon dalam drama The World of the Married, Han So Hee kini telah menjadi ‘musuh’ kepada semua penikmat drama yang dibintangi oleh Kim Hee Ae kerana lakonannya yang membuat penonton baper aka benar-benar kesal dengan Yeo Da Kyung untuk melancarkan emosi mereka di ruangan Komen Instagram Han So Hee.

Tetapi tahukah anda bahawa wanita yang dilahirkan pada tahun 1994 ini sebenarnya mempunyai watak lucu yang berbeza dengan Yeo Da Kyung dalam The World of The Married? Baru-baru ini sebuah catatan menunjukkan sifat Han So Hee yang lucu ketika bersama rakan-rakannya.

  • Selamat mencuba!

Mmm, apa yang awak buat … So Hee?

  • Tidur di dapur

Sama ada tidur sangat atau sama lucu ketika bersama rakan, tetapi sungguh epik! Dia berbaring di atas tikar dapur

  • Koleksi Barbie

Tidak mahu kalah dengan anak di belakangnya, Han So Hee mengambil boneka Barbie untuk dibawa pulang. Bukankah Han So Hee melihat di dalam gelas? Dia sudah seperti Barbie, eaaa

  • Main limbo di depan pintu automatik

Sebilangan besar aktiviti penggambaran nampaknya menjadikan Han So Hee kurang hiburan ya …

Adakah dia berjaya ??

^^ ;;

Ternyata sifat semula jadi Han So Hee lucu dan sangat lucu ya … walaupun wajahnya tidak kelihatan, pengirim mengatakan bahawa itu memang Han So Hee. Namanya masih muda ya, sementara ada masa untuk bermain gas pula!

Jadi, sodara-sodara, jika Han So Hee berjaya membuat anda gugup kerana lakonannya dalam drama The World of the Married, ini bermakna Han So Hee berjaya menyampaikan lakonannya dengan baik. Tunggu sebentar, tetapi anda tidak mahu terlalu memendam perasaan anda. Jangan hanya bersumpah padanya hahaha. Hanya cinta yang tersebar! ♥

Leave a Reply

Top