You are here
Home > TV > Queen Drama Queen ‘Kim Hee Ae Berjaya Menarik Perhatian Penonton dengan Fesyennya dalam’ The World of Married ‘

Queen Drama Queen ‘Kim Hee Ae Berjaya Menarik Perhatian Penonton dengan Fesyennya dalam’ The World of Married ‘

Semua perkara yang berkaitan dengan pelakon Kim Hee Ae selalu menjadi topik perbualan penonton, terutama dari segi lakonan dan fesyen yang selalu ditunjukkannya dalam drama JTBC The World of Married.

Dalam lakonannya, Kim Hee Ae berperanan sebagai doktor keluarga kaya, dilihat dari gaya berpakaiannya yang menggabungkan keanggunan dan keseksian. Kim Hee Ae menunjukkan berbagai gaya, mulai dari kostum pejabat yang elegan, kostum pesta mewah, hingga gaya sehari-hari yang tetap elegan dan alami.

Kim Hee Ae juga berjaya mencerna pelbagai gaya pakaian dengan pakaian formal, mantel, dan lain-lain. Di samping itu, ia juga memancarkan keanggunan dengan aksesori berwarna yang digabungkan dengan selendang.

Walaupun fesyen Kim Hee Ae kelihatan mewah, tetapi sebenarnya wanita normal boleh dengan mudah meniru gaya berpakaiannya.

Untuk mencipta watak Ji Seon Woo yang lebih kuat, pasukan soleknya lebih fokus pada gaya nada pada nada, yang mencampurkan warna dan kecerahan.

Sementara itu, drama The World of Married ditayangkan setiap hari Jumaat dan Sabtu, jam 10.50 malam KST.

Bagaimana dengan anda, seperti anda tidak menyukai gaya Kim Hee Ae?

Leave a Reply

Top