You are here
Home > ENTERTAINMENT > Kim Heechul Terkejut Melihat Mengetahui Tayangan Saudara Muncul dalam Drama ‘The World of Married’

Kim Heechul Terkejut Melihat Mengetahui Tayangan Saudara Muncul dalam Drama ‘The World of Married’

Sebagai salah seorang ahli Super Junior yang dikenali sebagai pencinta drama, Kim Heechul Super Junior juga nampaknya mengikuti drama The World of Married, yang kini ditayangkan setiap hari Jumaat dan Sabtu di saluran JTBC.

Khususnya, Kim Heechul terkejut kerana rancangan Knowing Brother muncul dalam salah satu adegan drama, di mana Lee Tae Oh (Park Hae Joon) dan Lee Joon Young (Jeon Jin Seo) sibuk bermain sambil menonton TV.

@kimheenim / instagram

Ini dilihat dalam muat naik Kim Heechul Instastory pada 21 April, di mana Kim Heechul sedang menonton drama The World of Married yang menunjukkan ketika rancangan Knowing Brother muncul dan menulis kapsyen, “Knowing Brother muncul dalam drama. Saya kagum sehingga kembali menontonnya. Episod apa ini (Mengetahui Saudara)? “

Dalam muat naik Instastory yang lain, Kim Heechul juga mengundang peminat untuk membandingkan watak mana yang kelihatan lebih kuat antara Kang Ye Seo dalam drama Sky Castle atau Yeo Da Kyung dalam drama The World of Married.

Sementara itu, Kim Heechul menjadi salah seorang ahli dalam program JTBC Knowing Brother yang disiarkan setiap hari Sabtu, jam 08.50 KST.

Anda pasukan mana? Kang Ye Seo atau Yeo Da Kyung?

Leave a Reply

Top