You are here
Home > K-POP > MAX Changmin Siarkan Video Khas ‘Khas’ dan Menyatakan keinginannya untuk Teruskan Aktiviti Solo

MAX Changmin Siarkan Video Khas ‘Khas’ dan Menyatakan keinginannya untuk Teruskan Aktiviti Solo

Pada hari ini (13/4), MAX Changmin telah mengeluarkan video khas untuk lagu ‘Chocolate’ melalui YouTube dan Naver SM TOWN.

Melalui video ini, MAX Changmin telah menunjukkan karisma yang kuat dan seksi sambil menari lagu ‘Chocolate’ yang pergerakannya dicipta oleh koreografer profesional Kevin Maher, yang juga telah bekerjasama dalam mewujudkan koreografi daripada beberapa kumpulan SM Entertainment.

MAX Changmin & Uknow Yunho / Instagram TVXQ Official

Bukan itu sahaja, MAX Changmin juga menyatakan hasratnya untuk meneruskan aktiviti solo dengan muncul di pelbagai program muzik dan pelbagai rancangan. Melalui pos rasmi Instagram TVXQ, ternyata rakan sepasukannya Uknow Yunho datang untuk memberikan sokongan terus kepada Changmin yang muncul dalam program muzik. Beberapa artis SM lain juga dilihat memuat naik foto dan menghantar mesej sokongan untuk Changmin.

Dalam beberapa hari akan datang, MAX Changmin juga akan melepaskan video khas lagu solo ‘Me, Myself & I’, serta beberapa di sebalik video adegan di studio praktiknya.

Sementara itu, MAX Changmin melancarkan album solo debutnya ‘Chocolate’ pada 6 April dan meneruskan aktiviti solonya dengan muncul di pelbagai rancangan pelbagai, seperti MBC Where is Home dan tvN DoReMi Market.

Tonton video di bawah ini:

MAX Changmin

Leave a Reply

Top