You are here
Home > TV > Park Bo Gum X Park Jadi Rekod Remaja Remaja ‘direka untuk menyegarkan separuh kedua tahun ini

Park Bo Gum X Park Jadi Rekod Remaja Remaja ‘direka untuk menyegarkan separuh kedua tahun ini

Berita terkini untuk drama itu, yang dibintangi oleh Park Bo Gum, Park So Dam, dan Byun Woo Seok berjudul Rekod Belia, drama ini dikatakan telah menembak sesaat sebelumnya!

Pada Januari tvN mengesahkan bahawa tiga pelakon berbakat akan bermain dalam drama Record of Youth yang menceritakan tentang orang muda dalam industri pemodelan. Drama ini diarahkan oleh Ahn Gi Ho yang berjaya dengan drama Kenangan Alhambra dan Watcher, serta penulis Ha Myung Hee yang mendapat banyak cinta melalui drama High Society to Doctors.

Rekod Belia menceritakan kisah generasi muda hari ini di mana ‘sudu’ yang telah dilahirkan untuk menentukan kehidupan dan mimpi mereka adalah kemewahan yang tidak semua orang mampu.

Park Bo Gum akan bermain Sa Hye Joon, seorang pemuda yang realistik yang impiannya menjadi model dan pelakon. Dia mempunyai personaliti yang cerah dan hangat, tetapi dia juga tahu bagaimana untuk melihat dunia secara objektif. Ini adalah drama pertama sejak Encounter yang ditayangkan tahun lepas.

 
Park So Dam akan memainkan watak Ahn Jung Ha yang mempunyai mimpi sebagai artis solek. Dia adalah watak yang rajin yang bijak dalam menilai kebolehannya sendiri. Ahn Jung tidak mudah terpengaruh dengan apa yang berlaku di sekelilingnya dan berjalan dengan lancar di jalannya sendiri. Dia mempunyai matlamat untuk keluar dari zon keselamatan yang mendalam dan mencari kestabilan dengan dua kakinya sendiri. Ini akan menjadi drama comeback Park So Dam selepas 4 tahun yang lalu bermain dalam drama Cinderella dan Four Knights.

Byun Woo Seok akan memainkan watak Won Hae Hyo, seorang model dan pelakon yang juga rakan Sa Hye Joon. Dia seorang lelaki muda yang mahu dikenali kerana kerja kerasnya dan bukan untuk apa yang dilahirkan. Bukan sahaja mempunyai sifat yang baik dan sopan, Menang Hae Hyo juga mempunyai daya saing yang kuat. Byeon Woo Seok muncul dalam tiga drama pada tahun 2019 iaitu Bunga Krew: Agensi Perkahwinan Joseon, Carian: WWW, dan Selamat Datang ke Waikiki S2.

Rekod Remaja drama itu dirancang untuk disiarkan pada separuh kedua tahun 2020.

Leave a Reply

Top