You are here
Home > TV > Park Hae Joon, Salah seorang Pelakon di belakang Drama Fame ‘The World of Married’

Park Hae Joon, Salah seorang Pelakon di belakang Drama Fame ‘The World of Married’

Park Hae Joon adalah salah seorang pelakon di sebalik kemunculan drama terbaru JTBC The World of Married.

Drama The World of Married seolah-olah mengetuai sindrom baru dengan cerita yang kukuh dan tema yang disukai oleh penonton. Episod 4, yang disiarkan pada 4 April, telah menerima penarafan penonton sebanyak 14.0% (nasional) dan 15.8% (metropolitan) berdasarkan pengiraan Nielsen Korea. Drama ini telah melepasi rekodnya sendiri dan menduduki tempat pertama dalam slot pada pertunjukan yang sama.

Khususnya, kemasyhuran drama tidak dapat dipisahkan dari kemampuan pemainnya. Dunia drama Berkahwin adalah drama yang menceritakan kisah suami yang akhirnya memusnahkan kebahagiaan rumah yang bahagia. Ji Sun Woo (Kim Hee Ae) mesti menentang suaminya sendiri, Lee Tae Oh (Park Hae Joon) di mana dia diuji dengan kebenaran, kepalsuan, ketulusan dan kemunafikan.

Kim Hee Ae telah menerima banyak pujian dari penonton kerana terima kasih kepada peranannya dan peranan peranan yang mencetuskan emosi yang terus meletup ketika cerita itu berkembang. Walau bagaimanapun, Park Hae Joon juga membuktikan bahawa Lee Tae Oh adalah watak ‘baru’ dalam hidupnya, yang berjaya menawan penonton dengan segala kebohongan yang ditunjukkannya dalam cerita drama itu.

 
Untuk Park Hae Joon, Lee Tae Oh mengadakan watak baru yang menjadi cabaran untuknya. Park Hae Joon berkata, “Lee Tae Oh tidak boleh matang dan tidak dapat mengawal perasaannya sendiri. Beliau membuat pilihan yang salah di sebalik kekeliruan yang menyebabkan dirinya sendiri. ” katanya.

Kim Hee Ae juga menambah, “Park Hae Joon adalah pelakon yang dihormati di mana dia berani memilih watak Lee Tae Oh,” katanya ketika memberi pujian kepada Park Hae Joon. “Tanpa berfikir tentang perasaan penonton, dia melakukan peranan terbaiknya. Kerana itu, saya, sebagai lawan, juga tenggelam dalam perasaannya. “

Tonton ke drama The World of Married episode 5 pada 10 April pukul 10.50 malam KST.

'부부의 세계'의 박해준./사진제공=JTBC
Park Hae Joon dalam drama The World of Married / JTBC

Leave a Reply

Top