You are here
Home > TV > ONEUS Menunjukkan Kesederhanaan dengan Weekly Idol Minhyuk dan Kihyun MONSTAX Istimewa

ONEUS Menunjukkan Kesederhanaan dengan Weekly Idol Minhyuk dan Kihyun MONSTAX Istimewa

ONEUS muncul pada pelbagai Weekly Idol untuk mempromosikan lagu terbarunya, ‘A Song Written Easily’ yang dikeluarkan pada 24 Mac. Pada masa itu, Weekly Idol turut dikunjungi oleh Minhyun dan Kihyun MONSTA X yang merupakan MC khas hari itu dan menunjukkan kepahitan dengan bintang tamu, ONEUS.

Dalam rakaman baru-baru ini, ahli ONEUS melakukan sudut utama, Rawak Bermain Dance. Tetapi sebelum perlawanan bermula, beberapa ahli ONEUS sepertinya menunjukkan pergerakan lagu-lagu ‘Shoot Out’ MONSTA X dan ‘Follow’ yang lebih meriah. Kihyun berkata, “Walaupun ia adalah satu langkah yang sukar, tetapi anda berjaya mempamerkannya dengan ekspresi yang sempurna,” katanya sambil memberi pujian kepada ahli ONEUS.

Selepas bermain Tari Rawak, ahli ONEUS mula membuat kesilapan satu demi satu dan MC menunjuk kepada pergerakan yang salah dengan mata tajam. Melihat permainan ahli ONEUS, Minhyuk berkata, “Saya telah menemui lubang dalam pergerakan ini.” Kihyun juga menambah, “Ini adalah bahagian yang paling menarik dalam rakaman ini.”

Ahli ONEUS dan istimewa MC Minhyuk dan Kihyun juga bukan sahaja menunjukkan kepelbagaian di sudut pandang rawak rawak, tetapi juga di sudut lain, yang berjaya menjemput semua orang untuk ketawa di studio.

 
Program Weekly Idol yang menunjukkan kekompakan anggota ONEUS dengan Special Minhyuk MCs dan Kihyun MONSTA X boleh ditonton pada 8 April pada 5 petang KST melalui saluran MBC Every1 dan MBC M.

Leave a Reply

Top