You are here
Home > K-POP > [TEN PICK] Comeback, Program Ong Seong Wu Sweeps Bersih Bersiri

[TEN PICK] Comeback, Program Ong Seong Wu Sweeps Bersih Bersiri

Bolehkah anda bayangkan jika Ong Seong Wu muncul dalam tiga 3 program sekali gus! segera! di saluran yang sama? !! Benar, betul! Ong Seong Wu muncul pada program utama hujung minggu di saluran SBS.

Bermula dengan peringkat comeback di Inkigayo, Ong Seong Wu membuat beberapa penampilan dalam Running Man dan Master dalam program House yang dibuat malam tadi seperti Ong Seong Wu hari.

Melalui Inkigayo, Ong Seong Wu berjaya menangkap hati WELO (fandom Ong Seong Wu) dengan kemunculan karisma ‘LAYERS’ dan ‘GUESS WHO’. Pesona idola 100% masih melekat pada Ong Seong Wu untuk peminat untuk tidak berhenti mencuba.

Selain itu, bersama dengan Zico, Lee Do Hyun, dan Seo Ji Hoo, Ong Seong Wu muncul sebagai bintang tamu Running Man dan menarik perhatian sebagai pasukan visual. Ong Seong Wu menunjukkan kehadirannya sebagai satu-satunya orang yang dipercayai oleh Lee Kwang Soo kerana sikapnya yang rendah hati dan cara menyatakan pendapatnya dengan suara lembut. Ong Seong Wu juga menunjukkan sisi yang damai dengan tidak berjuang keras dalam permainan melepaskan tag nama.

 
Di samping itu, Ong Seong Wu muncul dalam program Master dalam Rumah sebagai bintang tamu. Ong Seong Wu mempamerkan diri sebagai idola yang berbakat dengan mencuba permainan samulnori bersama-sama dengan ahli-ahli lain dalam anggota Dewan.

Selepas tidak muncul di skrin untuk masa yang lama, Ong Seong Wu segera melaksanakan eksekusi besar dengan muncul di pelbagai program dengan peringkat comeback dan muncul di berbagai rancangan pelbagai. Adakah sesiapa melihat semua?

Ong Seong Wu / credit = Inkigayo, Running Man, dan Master in the House

Leave a Reply

Top