You are here
Home > TV > Boo Seungkwan SEVENTEEN Menggambarkan Nama Keluarga Keluarga yang Unik dalam Program JTBC ‘Mengetahui Saudara’

Boo Seungkwan SEVENTEEN Menggambarkan Nama Keluarga Keluarga yang Unik dalam Program JTBC ‘Mengetahui Saudara’

Boo Seungkwan SEVENTEEN menarik perhatian peminat selepas muncul pada program JTBC Knowing Brother dan mendedahkan nama klan keluarganya.

Boo Seungkwan menjadi ‘pelajar perpindahan’ bersama dengan gagman Kim Joon Hyun, Hong Hyun Hee dan Ravi VIXX dalam program Knowing Brother yang disiarkan hari ini (28/3).

Sebagai artis yang terkenal dengan keperibadian lucu dan menghiburkan di pelbagai acara pelbagai, empat pelajar ini telah menunjukkan kesepaduan mereka dalam soalan yang mencabar dari hyungnim. Ravi berkata, “Saya membayangkan untuk muncul dalam program ini sejak 2 tahun yang lalu,” katanya sambil menunjukkan bakat yang telah disediakannya setakat ini.

Boo Seungkwan juga menarik perhatian selepas mendedahkan nama keluarganya yang unik. Dia berkata, “Ayah saya mempunyai nama keluarga” Boo “, sedangkan ibu saya mempunyai nama keluarga” Jwa “. Seungkwan juga mengikuti gaya ucapan ibunya dan mendedahkan permulaan mengapa dia mendapat banyak nama samaran kerana nama keluarga yang uniknya. Kisah Seungkwan berjaya menarik perhatian orang hyungnim dan memuji dengan mengatakan, “Keluarga kamu sangat hebat”.

 
Teruskan menonton program Knowing Brother setiap hari Sabtu, pukul 9 malam KST.

'아는 형님' 세븐틴 승관 / 사진제공=JTBC
Boo Seungkwan SEVENTEEN dalam program Knowing Brother / JTBC

Leave a Reply

Top